Gyermeknapra kap valamit a gyermek v. csak elmentek megnézitek a programokat?
Figyelt kérdés
Kinél mi a szokás, kap ajándékot a gyermek /érték/ v. csak programot csináltok?#gyermeknap2
2021. máj. 30. 17:59
11/15 anonim válasza:
Akik soha nem ünnepelnek gyereknapot, ott anyák napját sem ünnepelnek?
Nálunk ugyanúgy valami apróságot kapnak a gyerekek (könyv, fürdősó, kis nyári ruha), mint ahogy én egy kis virágot vagy bonbont kapok anyák napjára, az apjuk meg valami különleges sört apák napjára.
Programokra, fagyizni alkalom nélkül is megyünk bőven.
13/15 anonim válasza:
Turaztunk egyutt, 3orat beszelgettunk kozben, felidoben a ferjem fozott mini rezson az erdoben, elveztek. Hazaerve kaptak egy fullos fagyikelyhet tejszinhabbal, gyumolcsokkel, mi speciel nem jarunk gyakran fagyizni.
14/15 anonim válasza:
4 és 2 éves gyerekeim vannak. Az elmúlt több, mint egy évben a covid miatt nem sokszor voltunk fagyizni, max. tavaly a nyaralás alatt. Be is voltak zárva, meg mi sem vittük ki ôket fölöslegesen. Mostanában a 15 fokban és szélben szintén nem. Szóval nem, ôk nem járnak bôven fagyizni...
Ma voltunk, ill. a Minifarm volt a program. Többet ér, mint egy századik játék, amire másnap ráunnak.
15/15 anonim válasza:
1,5 évesemmel sétáltunk egy jó nagyot a Duna parton, kacsákat, madarakat, békákat, virágokat néztünk. Kint akartam vele ebédelni, csak az időjárás miatt nem lehett sajnos a fűben piknikezni. Játszótéren nem voltunk, minden csupa víz volt, de oda amúgy is naponta megyünk ha normális idő van. Beültünk egy cukrászda teraszára, kapott rolettit, fagyitölcsért, és kivételesen egy kicsi tejszínhabot meg csokikrémet a tortaszeletemből. Otthon kapott egy babát is, nagyon örült neki, sokat játszottunk vele, alig akarta lerakni. A babát már régebben megvettem, most gondoltam odaadom. Szerintem jól érezte magát. Ha nagyobb lesz inkább közös programot szeretnék, meg ajándéknak lufit, buborék fújót, vagy valami ilyesmi kicsi apródágot. (Tavaly lufit kapott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!