Egy két hónapos babával mennyit lehet sétálni egy nap?
Nem felhúztam magam, csak véleményt nyilvánítottam az ilyen minden lében kétkanàl kotnyeles mamikról mint te.
Na sipirc a konyhába, mert a zember éhen hal.
Azert lettél lepontozva, mert rosszindulatú vagy.
Én ma egy 2 evessel es egy 6 honapossal már jatszóztam 2 órát, most megyünk az erdőbe újabb kettőre.
Meleg reggeli volt és főzt em, valamint mostam és teregettem is. Sőt a kutyakaját is megfőztem. A tornamat is megcsináltam.
A gyerekeknek napi 3 óra szabad levegő javasolt, az anyuka feladata elsősorban az, hogy a gyerek megfelelő ellátását, egészségét biztositsa, nem egy felnőtt férfiét, aki tud akár a munkahelyén is enni (de ugye siman lehet, hogy meg is főzött a maradék 4-6 órában, amit otthon volt a 4 óra sétan kívül az amúgy epp csak nem gyerekágyas, a terhessegből és szülésből meg felepülgető nő).
15. Én a csaladra főzök, nyilván a párom is eszik belőle, külön rá nem főzök, es ha nem jut idő főzni, akkor rendelnénk.
Azt oktatom ki, aki a kérdezőt ismeretlenül alázza. Nem az 1 amúgy, hanem a másik.
Masrészt ja, a GyK a kikapcsolódásom, ha kevés az időm és csak par perceim vannak pl altatas végen amikor mar bóbiskolnak.
Ma ez kb az 5.kommentem, ha nagyon lassan olvasok és írok, meg 10 perc is van 😊
Masrészt az en parom 2-300 ora közötz dolgozil havonta valtott műszakban, ma 24 ora utan meg az apját vitte orvoshoz, akinel ő segít amúgy is. Persze hogy szívesen tálalok neki meleg ételt. Egy 8 óra irodai meló utan pampogó ficsúrt popon billentenek, ha rajtam kerne szamon a kajájat.
Most viszont tényleg mennem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!