Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy két hónapos babával...

Egy két hónapos babával mennyit lehet sétálni egy nap?

Figyelt kérdés
Szívesen tologatnám szinte egész nap a babakocsit jó időben. 2 napja 4-4 órákat vagyunk kint, csak etetni hoztam haza. Ez sok lehet?
2021. máj. 28. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
14%

Nem felhúztam magam, csak véleményt nyilvánítottam az ilyen minden lében kétkanàl kotnyeles mamikról mint te.

Na sipirc a konyhába, mert a zember éhen hal.

2021. máj. 28. 15:53
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
😊 köszönöm kedves, tegnap már megfőztem 🥳🥳🥳🥳
2021. máj. 28. 15:58
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Egyes vagyok, nem értem miért lettem lepontozva, szerintem semmi rosszat nem írtam. A kérdezőnek bizonyára csak egy gyereke van és nem kell főznie, ezért irigylem, jó neki. Én is örülnék, ha ennyit lehetnék kint a gyerekekkel.
2021. máj. 28. 16:04
 14/23 Derjaderja ***** válasza:
60%

Azert lettél lepontozva, mert rosszindulatú vagy.

Én ma egy 2 evessel es egy 6 honapossal már jatszóztam 2 órát, most megyünk az erdőbe újabb kettőre.

Meleg reggeli volt és főzt em, valamint mostam és teregettem is. Sőt a kutyakaját is megfőztem. A tornamat is megcsináltam.

A gyerekeknek napi 3 óra szabad levegő javasolt, az anyuka feladata elsősorban az, hogy a gyerek megfelelő ellátását, egészségét biztositsa, nem egy felnőtt férfiét, aki tud akár a munkahelyén is enni (de ugye siman lehet, hogy meg is főzött a maradék 4-6 órában, amit otthon volt a 4 óra sétan kívül az amúgy epp csak nem gyerekágyas, a terhessegből és szülésből meg felepülgető nő).

2021. máj. 28. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Derjaderja te ugyanúgy FŐZÖL egy felnőtt férfire, sőt mostál, vasaltál meg stb...akkor te most miért is oktatsz itt ki mást? Te miért csinálod meg ezeket? Hát nem tudja a férjed ezt munka után megcsinálni? (Arról nem beszélve, hogy kb egész nap itt lógsz gyakorin, mert elég sok kérdésnél láttam már a neved)
2021. máj. 28. 16:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azta, engem kiskamaszként nem számoltattak el úgy anyámék az időmről, mint ahogy itt néhány anyuka teszi a másikkal. :D
2021. máj. 28. 16:42
 17/23 Derjaderja ***** válasza:
49%

15. Én a csaladra főzök, nyilván a párom is eszik belőle, külön rá nem főzök, es ha nem jut idő főzni, akkor rendelnénk.

Azt oktatom ki, aki a kérdezőt ismeretlenül alázza. Nem az 1 amúgy, hanem a másik.

Masrészt ja, a GyK a kikapcsolódásom, ha kevés az időm és csak par perceim vannak pl altatas végen amikor mar bóbiskolnak.

Ma ez kb az 5.kommentem, ha nagyon lassan olvasok és írok, meg 10 perc is van 😊

2021. máj. 28. 16:53
 18/23 Derjaderja ***** válasza:
70%

Masrészt az en parom 2-300 ora közötz dolgozil havonta valtott műszakban, ma 24 ora utan meg az apját vitte orvoshoz, akinel ő segít amúgy is. Persze hogy szívesen tálalok neki meleg ételt. Egy 8 óra irodai meló utan pampogó ficsúrt popon billentenek, ha rajtam kerne szamon a kajájat.

Most viszont tényleg mennem kell.

2021. máj. 28. 16:58
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
#15 szerintem nem mindegy, hogy valaki önszántából főz, vagy mert akárki megparancsolta, vagy számonkérte annak hiányát. Én is főztem ma. Ha meg nem tettem volna se szólna be senki érte.
2021. máj. 28. 17:09
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
#19...hol olvastál olyat, hogy bárki bárkinek parancsolt?
2021. máj. 28. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!