Mi a menete, hogy ha a Kúriához szeretnék fordulni?
Ez meg nagyon szánalmas!
10 év alatt nem tudtátokmegoldani.
15 éves, lassan a párjánál alszik majd. Meg a haveroknál, de az egyik szülőjénél nem alhat.
Mi az infok ami miatt az anyja nem engedi?
Mert ez nekem is sántít
Basszus 15 éves a gyerek és egyetlen szó nem esik arról, hogy ő mit akar. Csak rángatjátok szerencsétlent összevissza. 15 évesen biztos agyf_szt kaptam volna, ha nincs egyetlen nyugodt napom se. Még az egy hét itt egy hét ott felállás is borzasztó fárasztó, nem hogy naponta hurcolkodni.
Egyébként meg itt szerintem te balhézol a pénzen. Ha tényleg csak az lenne a fontos, hogy a gyereked veled lehessen, nem az, hogy ne kelljen fizetned, akkor nem rugóznál ezen ennyit.
kedves 14-es a Kisfiam a kérdésre /hivatalos helyen kijelentette, hogy az édesapját választaná!!!!-könnyű dumálni a partvonalról!!! végig kell csinálni cca10 évet így mint 1 cseléd kinek jogai nincsenek csak kötelesége
Tudnod kell,hogy én a Kisfiam miatt költöztem a szomszéd házba /Édesanya munkaidejéhez igazította a bíróság apa láthatását....
Elmondom h ha veled ~lne a gyerek, akkor is csak cselédnek éreznéd magad 😉
Hát mégis mihez igazodjon a bíróság?
Ha anyuka 5ig dolgozik, hogy várhatnád el h 2re vigye hozzád a gyereket?
Vagy ha páros hétvégén dolgozik, páratlanon nem, nyilván akkor legyen nálad a gyerek mikor ő munkában van.
Vagy pontosan mire gondolsz?
Mit igazítottak hozzá, ami szerinted "igazságtalan"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!