Azt mondja Miklósa Erika, "Bibi egy kishúgot szeretne magának", milyen világban vagyunk, hogy megengedhetik maguknak, csak úgy rendelnek neki egy testvért?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 17:22
2/10 anonim válasza:
Jó lenne ha így működne :D
EMAG.hu 1db lány/fiú testvér rendel 😂
3/10 anonim válasza:
Ebben hol van az, hogy rendelnének...????
4/10 anonim válasza:
Hú de vicces vagy öcsém, menten elröhögöm magam
5/10 anonim válasza:
Mivel a kislányát is örökbe fogadta, másikat is örökbe akar fogadni. Neki már nem lehet saját gyereke, de lehet, hogy soron kívül fogadhat örökbe gyereket.
6/10 anonim válasza:
Gondolom, a másodikat is örökbe akarják fogadni, ahogy az első gyereküket. Nem vagyok jártas az örökbefogadás témában, de azt tudom hogy a leendő szülők egy csomó dolgot kizárhatnak, vagy épp elfogadhatnak, miylen paraméterekkel szeretnének gyereket. Igen, kvázi mint egy rendelés. Nem kell beteg, nem kell barna bőrű, 0-2 éves korig stb stb. Gondolom a nemét is meg lehet határozni, ilyen egyszerű, akkor csak lánygyerekre nyitottak, ennyi.
7/10 anonim válasza:
Megint valami felfújt bulvárszenzáció...
Miklósa Erika 51 éves, nem is fogadhat örökbe! Hacsak a párja nem fiatalabb 45 évesnél...
8/10 anonim válasza:
Én is ismerek olyan párt akik minden paramétert egyeztettek, sőt még az eredeti szülők kinézetét, foglalkozását, életkörülményeit is.
Pénzért bármit lehet, tudod.
9/10 anonim válasza:
Tesóm is kistesót akart, azért lettem én, amúgy egyik szülőm se akart még egy gyereket. :D de aztán jól sült el a dolog, bár a tesómnak gondolom fájt, amikor rájött, hogy a kistesót nem lehet a sarokba dobni, amikor elunta, de amúgy remek tesó. <3
10/10 anonim válasza:
(De mondjuk én természetes módon fogantam és jöttem a vilagra és nem adoptáltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!