Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kapott itt valaki úgy Babaváró...

Kapott itt valaki úgy Babavárót, h csak a nőnek volt hivatalosan fizetése?

Figyelt kérdés

Adott egy pár.

Csak a nőnek van hivatalosan fizetése, de neki 8 éves folyamatos munkaviszonya, kb. 240 nettó fizetése, nincs egyik fél se tiltólistán sehol.

Van egyéb hitel is. De ha 50%ig terhelhető a fizetés, akkor az egyéb hitelek mellett 25-30ezer/hó törlesztőjű Babaváró belefér. Ami 4-5 millió.

Szerintetek így megadják?

Van itt olyan, akik igényelték és csak a nőnek volt hivatalosan bevétele, minden más feltételnek megfeleltek és megkapták a Babavárót?

Ha igen mennyi volt a hivatalos bevétel?

mennyi Babavárót kaptatok?

Köszi!

2021. máj. 23. 19:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem minden bank a megnövelt törlesztővel számol!
2021. máj. 23. 20:45
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen elolvastam a kérdést. Vagy a férjed fog szülni? Akkor szerinted ez rád nem vonatkozik? A babavárót későbbi szülésre adják, így nem sok esélyed van.
2021. máj. 23. 20:46
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

Csak abban az esetben nem veszik figyelembe a nőét - jelen esetben ez én voltam - ha gyesen van.

Amúgy mindkét félét nézik, de ha te már eleve törlesztes hitelt, akkor így nem hiszem.

Úgy van ha csak az egyik fél dolgozik akkor 200 felett kell meglenni a fizetésnek.

2021. máj. 23. 21:17
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Igen, csak nekem volt hivatalos jövedelmem, más hitelünk nincs, megkaptuk a babavárót. Nettó 500e körül a három hónap átlagában, mert egy hónapja már táppénzen voltam mikor igényeltük. De Ti szerintem nem fogjátok, vagy csak keveset, nagyon kevés a nettód és még hiteled is van. Egyik bank sem fogja kimaxolni a törlesztőket, 30% fölé nem mennek.
2021. máj. 23. 22:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A bevetle 50%-a csak abban az edetben mehet hitelre,ha 500ezer ft,vagy afolotti a netto bevetel.
2021. máj. 24. 11:26
 16/27 anonim válasza:
100%
100%-ra tudom, hogy nem fogjátok megkapni. Ne is áltasd magad!
2021. máj. 24. 12:05
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Sógornőmék nem kapták meg.

230 ezer nettó bevétel a nőnek, hitel nincs.

Nem kapták meg, mert ha terhes lesz, és netalán rögtön táppénzre megy, az túl nagy kockázat lenne a banknak.

Azt pedig előre nem lehet tudni, szükséges-e a táppénz.

Ha ezt vesszük alapul, nektek elég kevés esélyetek van, hiszen nálatok már alapból van egy hitel.

2021. máj. 24. 12:13
 18/27 anonim ***** válasza:
66%
Biztos, hogy nem fogjátok megkapni.
2021. máj. 24. 13:12
 19/27 anonim ***** válasza:
Keress inkább egy hiteltanácsadót. Neked semmibe se kerül, a bank fizeti, ezért nyilván olyan bankba fog bevinni, ami megadja amennyit kértek, ha van ilyen.
2021. máj. 24. 14:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

“Nem értem a kérdést, mi a különbség ha a nőnek, vagy a férfinek van fizetése, a nőé kevesebbet ér?”

2 es nem nagyon vagy kèpben làtszik, szerinted egy babavàró hitelnèl ahol a nô megy tàppènzre terhessègnèl majd csedre gyedre stb nem szàmít hogy ki a keresô a csalàdban? Igen ilyen esetben ès itt igen számít.

2021. máj. 24. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!