Milyen hatással voltak a gyerekedre a koronavírus miatti korlátozások?
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 14:50
11/14 anonim válasza:
10 hát neked biztosan nem tett jót a bezártság, én el se olvastam a te válaszodat, így nyilván nem arra reagáltam.
12/14 anonim válasza:
A nagy lány nagyon unatkozott itthon ovi nélkül.
Hiányoztak a barátai és a "társasági élet"
Lehetségeink szerint próbáltunk vele játszani (1 éves ikreink vannak még) de nem tudjuk pótolni az ovis közösséget.
Jár bölcsibe is, így neki az a természetes h közösségben van.
Szerencsére mostmár minden visszatért a megszokott kerékvágásba. Azóta sokkal nyugisabb.
Kevesebbet hisztizik, türelmesebb a tesókkal is
13/14 anonim válasza:
Tavaly nagycsoportos volt a lányom az oviban, nagyon rosszul viselte az itthon létet, a bezártságot, hiányoztak neki az ovis társai. Most első osztályos, még rosszabb volt az online oktatás miatt, munka mellett este hazaérve, kezdtünk még házifeladatot gyártani, alsó tagozatosokat nem lehet online oktatni, nagyon nehezen viselte.
14/14 anonim válasza:
1,5 éves, tisztán ki tudja mondani a maszk szót. És szól ha valakin nincs. Nagyon ügyes hogy így figyel, de ez valahol azért borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!