Melyik fiú név tetszik leginkább az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Nem várok még gyermeket egyébként, mielőtt nekem esne valaki, hogy itt szavaztatom meg. De azért érdekelnének a vélemények!2021. máj. 21. 06:04
A kérdező szavazást indított:
Alex
Dániel
Dávid
Krisztián
Leó
Márk
Oszkár
115 szavazat
3/12 A kérdező kommentje:
#2 A nővérem fia is Dani lett. Igazából csak kíváncsiságból soroltam oda, mert nekem erről a listáról egyedül az a név, ami nem tetszik. 😕 Én Márkot javasoltam végig, de nem úgy döntöttek. Végül is neki kell dönteni persze, semmi gond nincs ezzel. Ezek szerint itt is sokan kedvelik a Dániel nevet.
2021. máj. 21. 08:08
4/12 anonim válasza:
Vezetéknévtől erősen függ, mi illik hozzá.
5/12 anonim válasza:
A fiam is Dániel. De tetszik a Dávid és a Márk is.
6/12 anonim válasza:
Dániel nagy kedvencem, becézve annyira nem. Márk és Dávid szintén tetszik.
7/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek azok a nevek amiket értelmes keretek közt nem lehet becézgetni. Ilyen a Márk, Alex a listából. Leó sem lenne éppen rossz, de Mo-ra nem hiszem, hogy jó választás lenne. Dánielt sem mondanám amúgy rossznak, de míg Márkal egész életemben vagy 2-3 emberrel találkoztam, Dániel, Dávid, Imre, Gergő, Attila, Bence és hasonló nevekből megszámlálhatatlanul sok van. Vagy csak volt szerencsém az összeset megismerni belőlük 😀 Nálam ez is szempont.
8/12 anonim válasza:
Ezek közül a Dávid a kedvencem, de tényleg nagyon vezetéknév-függő. Tetszik még a Csaba, Sándor én Attila, bár ezek nincsenek itt.
9/12 anonim válasza:
Krisztián és Alex, nem tudok egyet választani, mindkettő egyformán tetszik. Így hívják a fiaimat :)
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Jól eltaláltam akkor. 😋
2021. máj. 21. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!