Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van aki mesét kapcsol...

Más is van aki mesét kapcsol a 13 hónaposnak?

Figyelt kérdés
Általában kiviszem magammal a konyhába, ha ebédet csinálom, addig ül a babakocsiban. Néha nagyon jól elvan, de van hogy nem akar meglenni benne, és ordít. Tudom, addig kibírja, de a férjem éjszakás, ilyenkor aludna, nem hagyhatom ordítani. Nagyon rá tud szokni, ha ilyenkor beviszem a szobába és kapcsolok neki mesét a tv-n? Ha végeztem kikapcsolom, s játszunk.

2021. máj. 20. 10:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd, nem mertem még így engedni. :)
2021. máj. 20. 13:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt akartam kérdezni, hogy mért nem lehet veled a konyhában?

Még megoldás lehet a hideg köre a habtapi.

Azt utána felszeded és ennyi

2021. máj. 20. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
54%

Lassan 1.5 éves ikreim vannak, 1 éves koruktól 1x alszanak napközben. Megebédelnek, leültetem őket a kanapéra, bekapcsolom a Duck tv-t és max 10 perc alatt elalszanak rajta.

Sokat tépelődtem én is, hogy ezzel rosszat teszek e vajon, de már elengedtem. Ők sem szenvednek sokáig, hogy álmosak és én sem leszek idegbeteg, hogy nem hagyják egymást aludni.

2021. máj. 20. 13:37
 24/28 anonim ***** válasza:
27%
És nem félsz utolsó, hogy pl máshol vagy oviban hogy fognak elaludni?
2021. máj. 20. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2021. máj. 20. 13:49
 26/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem gond.
2021. máj. 20. 14:04
 27/28 anonim ***** válasza:
81%

9# miben izzadt vért? Ezt nehezen hihető. Csak a skype-os tanár nénit kellett néznie. Nem hiszem el, hogy x-edszerre sem tudta bekapcsolni a skype-ot, zoomot bármit...

Mikor én születtem, még kanyarban sem voltak a digitális kütyük, mégse digitális analfabéta a generációm.

Nem ezen múlik.

2021. máj. 20. 14:34
 28/28 anonim ***** válasza:
42%

A fiam osztályában van egy kislány, akinek a szülei szerint a telefon és a tv maga a fertő, anyuka még most is megnézi előre a meséket, és csak az ő szűrőjén átment filmeket nézheti meg. “Annyira szigorú ez az anya-filter, hogy a magyar népmesék közül is van egy csomó, amit nem nézhet meg. Az osztály idén lett ötödikes, a gyerek gyakorlatilag digitális analfabéta, most az online oktatás alatt vért ízzadt szerencsétlen...“

1. A kérdés egy alig egy éves totyogóról szól, nem egy felsős iskolásról.

2. Ha már a szülői hülyeségéről írsz, mert az komplett, aki inkább a tv elé teszi a 13 hónaposat, meg a babakocsiba dugja, nehogy a járólapos padlót érje?

2021. máj. 20. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!