Az Evolet lesz az új Benett/Nátán/Medox?
#18 Ez valami vicc?
Azért estél gondolkodóba a kedvenc nevedet illetően, mert valami huszadrangú celeb ugyanígy nevezte el a gyerekét?
Ha csak halvány alapja is van a feltételezésednek, vagyis csakugyan "mindenki" mondaná, hogy miattuk lett Olivia, akkor tényleg nagyon sajnállak, amiért ilyen ostoba, primitív prolik vesznek körül.
Nem estem gondolkodba, mindenképp igy neveztuk volna el, csak remeltem, hogy ok nem Olivianak nevezik majd a kislányukat. Es biztos vagyok benne, hogy igy is keze olyan, aki majd megjegyzi,hogy ez a nev miattuk lett felkapott.
Az elso kislányomat egyebkent Natasanak hivjak es azt is megkaptam tobbszor, hogy jaj a Berkiek gyereket is igy hívják.
20!
Ennél gázabbat ? Mondjuk az Evetke esetleg....
#22 Én ismerek két Natasát, de egyikük esetében sem jutott eszembe, hogy ugyanaz a nevük, mint Berkiéknek.
Igaz, ehhez nem ártana tudnom, kik azok a Berkiék.
Hodi Pamela a Berki Krisztian exe. Kozos kislanyuk Natasa.
Nyilvan ha nem tudod kik ok, akkor nem ez jut eszedbe a nevrol. En sem azt mondom, hogy mindenki ilyen megjegyzest tett, hogy az ő kislanyuk miatt lett az enyem is az. De kaptam olyan hozzaszolast, hogy "de nepszeru lett a Natasa nev, a Berki utan" vagy "miért nem Zselyke lett?"
(Natasa Zselyke a teljes neve a kislanyuknak)
Aztan most Olivia a kislanyom, es meg ok is ezt adtak volna első keresztnevnek, akkor mintha ennyire nem lennek kreativ, hogy toluk "lopkodom" a neveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!