Van olyan aki hasonló gondolatokkal "küzdött"?
20 éves vagyok. Az egyik legnagyobb vágyam, hogy végre lehessen babám :) Tudom még korai, nem is lehetséges, mert amíg nincs meg a biztos anyagi háttér ilyesmibe nem fogok bele vágni. Illetve még van 2 évem a suliból...
Viszont az egyik legnagyobb félelmem, hogy az ami a legnagyobb vágyam a világon nem jöhet majd össze soha :(
Ti nem féltetek attól, hogy amire vágytok majd nem teljesülhet bizonyos okok miatt? Vagy csak én vagyok ilyen zizi?:)
Köszönöm a válaszodat, gratulálok a Babához! :)
Én pont azért félek mert látom, hallom, hogy sokaknak nem sikerül, vagy csak nagyon nehezen jön össze a baba... Én viszont tényleg mindig annyira szerencsétlen vagyok, és félek, hogy nem fog teljesülni a vágyam.
viszont nagyon sokaknak meg sikerül a baba egyből vagy nagyon rövid időn belül. én értelek, de próbálj meg egy kicsit pozitívabban gondolkodni, mert előre félni olyantól ami nem is biztos, hogy úgy lesz butaság :)
tegyél meg mindent az egészséged érdekében, rendszeres a ciklusod? mert ha igen nem hiszem, hogy gond lehet majd. nagyon sokaknak nincs problémájuk a teherbeeséssel, csak ugye ilyen kérdéssel itt nem találkozol: segítsetek, babát szerettünk volna és sikerült és elég hamar, most mit tegyek ? XD
Igen lehet, hogy igazad van :)
Rendszeres persze, általában 27-28 napra jön meg.
Aranyos vagy. Köszönöm, hogy írtál.
akkor semmi de semmi okod az aggodalomra. :)
továbbra is vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!