Mennyi ideig tart amíg a MÁK utalja az első pénzeket? 1 hete adtam postára a kérvényeket. /gyes, családi pótlék, szülési segély/
bnőm 3 honapja nem kapta még meg
én 2 hét mulva kaptam meg
A szülési segély-gondolom az egyszeri anyaságira gondoltál, meg a többi, a barátnőmék kb 30 nap múlva kapták meg, de ők személyesen vitték be, ez a postai úton, főleg ha nem elsőbbségivel adod fel, akkor hosszabb is lehet. Hallottam itt a környéken van aki csak 3 hónap múlva kapta meg egybe mindent. Az is fontos, hogy ajánlott tértivevénnyel legyen feladva, mert az gyorsabb és visszaigazolást kapsz az átvétel napjáról, mert onnan kb 30 nap a feldolgozás.
Ha nincs eredmény nyugodtan telefonálgass, mert néha muszáj.
Személyesen mentem be Székesfehérvárra, nekem 2,5 hét alatt volt itt az egyszeri anyasági és a családi (október hónapra). A novemberre járót pedig pénteken kaptam meg. (dec. 5-én)
Gyorsak voltak, én sem erre számítottam a rengeteg negatív tapasztalat után, amit másoktól hallottam.
Lehet, h szerencsém volt(?). :)
Szia!
Én az igénylést követő héten megkaptam az anyasági támogatást.
(Pécs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!