Az anyukák miért idegesek es feszultek mindig? Miért mogorvak es komolyak?
Férjem szerint nekem két alapállapotom van: vagy röhögök, vagy fel vagyok háborodva valamin 😅 Tény, fásult nem igazán szoktam lenni. A nagyfiam szerint tök király, hogy neki ilyen vicces anyja van, csak néha vagyok idegesítő. A kicsi szerint egyszerre vagyok túúúl szigorú és vicces, de szerinte olyanon is nevetek, ami nem is vicces.
Hát én így. Tényleg sokat nevetek, szeretek beszélni, viccelődni, körbejárom a lakást hülye dalokat énekelve, a férjemmel állandóan viccelunk mindenen.
De ha valaki felhúz, akkor mondom a magamét órákig. Szerintem nem könnyű velem együtt élni, de legalább nem unalmas.
Viszont ha nem tudom kipihenni magam, ha úgy érzem, hogy a napi feladatok, munka, gyerekek, házimunka, és még a sok mindenféle, amiket könnyelműen bevállalok néha, maguk alá temetnek, na olyankor azért nekem sincs mindig jó kedvem, és megesik, hogy néha már annak is örülök, ha a szememet nyitva tudom tartani. Szerencsére ez ritka, de aki egy ilyen pillanatban lát, simán elkonyvel engem is mogorva anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!