Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik kamillateát veszitek a...

Melyik kamillateát veszitek a babátoknak?

Figyelt kérdés

Hogy adjátok neki?

Nagyon erőlködve sikerül csak kakilni, akár több órás sírás is megelőzi.

2021. máj. 1. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Sajnàlom, hogy nem bìr kakilni a babàd, de a kamillatea nem valò csecsemőknek.
2021. máj. 1. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Pedig 1-2 teás kanál picit cukros kamilla teát javasolt nekem is a védőnő, mikor már 12 napja nem kakilt az anyatejes babám, mondván nehogy tényleg baj legyen. Ennyitől meg semmi baja nem lesz, max meghajtja ami ugye a cél lenne.

Naturlandosat vettem.

Kérdező, mennyi ideje nem kakil? Anyatejes vagy tápszeres? Ha tápszeres lehet érdemes lenne tápot váltani.

2021. máj. 1. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Azt vágjátok, hogy kvázi a védőnőm pontoztátok le gugli anyuk? 🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 1. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Ezt csak végső megoldásként linkelem.

2021. máj. 1. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
A fiamnál a kamilla tea olyan görcsöket okozott, órákig sírt szegény, szóval én vigyáznék vele.
2021. máj. 1. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Ugyan úgy jasználtam mint ahogy a #2 válaszadó. Nekem annó a gyerekorvos javasolta.

3 gyerekem van. Mind a 3nál alkalmaztam. Csodákra képes. A nagyobb lányomnak volt laevolac szirupja is, de a kamillás szirup jobbnak bizonyult

2021. máj. 1. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Nekem is orvos illetve védőnő is javasolta. Csak arra lettem volna kíváncsi, ki melyiket használta, ha használta.

Köszönöm a tapasztalatokat is :) egyenlőre mindennap sikerül, viszont 4-5 órát sír vigaszthatatlanul a kakát megelőzően. Ezért javasolták, hogy ilyen nehéz időszakokban adjak neki egy kicsit.

2021. máj. 1. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Anyatejes vagy tápszeres? Ezt nem írtad.

Lehet a pukik is bantják. Arra nekünk az Infacol vált be, de van sok egyéb is.

2021. máj. 1. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Szárított egész kamillavirag a patikákból. Manapság nem divat. De nekünk is javasoltak, adtunk is. Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek amúgy. De en nem vagyok amúgy ez az ősasszony felfogasu semmiben.
2021. máj. 1. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertári szárított kamillát adtam neki. Vettem hozza filtert is.

De nekünk nem segített . Édeskömény teát is próbáltunk, azzal még rosszabb lett.

Espumi csepp vált be , a gyengébbik (25csepp). Az nem szívódik fel, távozik a széklettel együtt.

Viszont ismerősöméknek az okozott nagy görcsöket a biogaia nem. Nővéreméknek meg a biogaia okozott nagy szorulást, szóval majd kitapasztaljatok.:) sok sikert!

2021. máj. 1. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!