Melyik kamillateát veszitek a babátoknak?
Hogy adjátok neki?
Nagyon erőlködve sikerül csak kakilni, akár több órás sírás is megelőzi.
Pedig 1-2 teás kanál picit cukros kamilla teát javasolt nekem is a védőnő, mikor már 12 napja nem kakilt az anyatejes babám, mondván nehogy tényleg baj legyen. Ennyitől meg semmi baja nem lesz, max meghajtja ami ugye a cél lenne.
Naturlandosat vettem.
Kérdező, mennyi ideje nem kakil? Anyatejes vagy tápszeres? Ha tápszeres lehet érdemes lenne tápot váltani.
Ugyan úgy jasználtam mint ahogy a #2 válaszadó. Nekem annó a gyerekorvos javasolta.
3 gyerekem van. Mind a 3nál alkalmaztam. Csodákra képes. A nagyobb lányomnak volt laevolac szirupja is, de a kamillás szirup jobbnak bizonyult
Nekem is orvos illetve védőnő is javasolta. Csak arra lettem volna kíváncsi, ki melyiket használta, ha használta.
Köszönöm a tapasztalatokat is :) egyenlőre mindennap sikerül, viszont 4-5 órát sír vigaszthatatlanul a kakát megelőzően. Ezért javasolták, hogy ilyen nehéz időszakokban adjak neki egy kicsit.
Anyatejes vagy tápszeres? Ezt nem írtad.
Lehet a pukik is bantják. Arra nekünk az Infacol vált be, de van sok egyéb is.
Gyógyszertári szárított kamillát adtam neki. Vettem hozza filtert is.
De nekünk nem segített . Édeskömény teát is próbáltunk, azzal még rosszabb lett.
Espumi csepp vált be , a gyengébbik (25csepp). Az nem szívódik fel, távozik a széklettel együtt.
Viszont ismerősöméknek az okozott nagy görcsöket a biogaia nem. Nővéreméknek meg a biogaia okozott nagy szorulást, szóval majd kitapasztaljatok.:) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!