Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki ránézésre meg tudja mondani, hogy milyen nemű lesz valakinek a gyereke és olyan lesz, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Nem a has formájáról, hanem ránézek párokra, és "tudom", hogy milyen gyerekük lesz, milyen nemű gyerek "illik" ahhoz a párhoz. Még akkor is, ha nem terhes, akkor is tudom, hogy milyen nemű lesz, ha lesz gyerekük. Ez nemcsak átlagembereknél, de hírességeknél is mindig bejön, viszont a saját terhességeimnél nem jött be ez a "képesség". Csak másoknál. Ilyen van? Másnál is előfordul?

2021. ápr. 23. 15:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek az ilyesmiben, de amikor a lányommal voltam terhes, a hetesnél voltam nagy hassal, az eladó rám nézett és azt mondta: kislány lesz, ugye? Fogalmam sincs, honnan tudta, de lehet, csak rá hibázott.
2021. ápr. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!