Hogy tetszik a Merlin férfinév?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 11:57
11/17 anonim válasza:
Azért qrva művelt lehet, aki szerint lány név ...
Egyébként nem tetszik. Jó hogy nem Salamon vagy Herkules lesz szerencsétlen.
12/17 anonim válasza:
nekem sem tetszik, a Harry Potterből a vén varázsló és a Merlin-fozokat jut eszembe
13/17 anonim válasza:
Nekem Artúr király és a középkor jut eszembe.
14/17 anonim válasza:
A varázsló meg a kutya jut eszembe róla. Nem adnám embernek csak állatnak.
15/17 anonim válasza:
Elképzelem ahogy kis Merlinke beslattyog bárhová és megkérik varázsoljon már egyet 😂😂😂
Nem tudom.komolyan venni ezt a nevet.
16/17 anonim válasza:
Nekem van ilyen nevű felnőtt férfi ismerősöm, és a nemrég született kisfiát is így hívják. Elsőre fura volt, mert hát tényleg elég "legendás" név (már annak, aki nem barlangban nőtt fel), de igazából minden ritka, különleges névvel úgy van az ember, hogy pár alkalom után megszokja, ha megismerkedik olyannal, aki az adott nevet viseli. Már fel sem tűnik, hogy neki például extrémebb neve van.
17/17 anonim válasza:
Marilyn Monroe jut rola eszembe aki no volt. De kislanynak se tetszene, oregesen hangzik. Olyan mint a Matild.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!