Nagyon-nagyon jó!!!
Mi már kétszer voltunk, tavaly nyáron, akkor volt 2 és fél éves a lányom, és idén nyáron is. Főleg az ovis-kisiskolás korosztálynak ideális! Megveszed a belépőt, és utána szinte minden ingyenes, van egy-két olyan dolog, amibe pénzt, pontosabban zsetont kell dobni, de ezek kihagyható dolgok, olyasmik,mint itthon az áruházakban a ráülős-hintáztatós játékok. Viszont a többi dolog mind ingyenes. Ilyesmikre gondolj: kisvonat, hatalmas léghajó formájú körhinta, erdei futam, amikor pl. különböző erdei állatokra lehet felülni, aztán körbemegy, vagy traktor visz körbe, stb. Vagy pl. fent, kb. 4 méter magasban egy sínpálya van, és egy sárkány formájú kocsiba beülve lehet körbemenni, úgy, hogy Te pedálozol. Vagy egy kis tavon kacsa formájú csónakok visznek körbe. AZ egész nagyon szépen meg van csinálva, fás-erdő környezetben van, és mindenhol mesefigurás szobrok vannak, meg dekorációk, stb. Jóidőben vannak vizes mulatságok is, pl. vízbe csobbanós krokodilcsónak, vagy kalózcsata (itt zsetont kell dobni, és akkor lehet igazi vízicsatát játszani)
Van még sok minden, tényleg nagyon jó. A szülők is felülhetnek a gyerekekkel mindenre. Ja, van egy hatalmas hullámvasút, ami nagyobb srácoknak meg felnőtteknek van.
Én csak ajánlani tudom, biztos nem fogtok csalódni!!!
Igen! Én 23 évesen is élveztem. :D
Igaz, olyan félelmetesen "meredek" dolgok nincsenek, de határozottan élvezhető. :)
Érdemes kipróbálni, főként kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!