Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babavárót mennyi időn belül...

Babavárót mennyi időn belül folyósítanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A kérdésem az lenne mivel most jön az első pocaklakó úgy gondoljuk a férjemmel felvesszük a babaváró hitelt.

19 hetes vagyok.

Ma megyünk a TB igazolásokat megigényelni, és 26.kán van időpontunk a bankba a hitelkérelem beadásához,aztán a munkáltatói igazolásokat kitöltetni és amint meg van a papír visszünk is be mindent. Kérdésem az lenne ennek mennyi az átfutási ideje? Mennyi idő a jóváírás? Illetve a kis babócánk első babának beleszámít-e mert a kérelmezéskor még nem fog megszületni.

25/L

2021. ápr. 19. 14:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Erről még nem hallottam de köszönöm. Igazábol a kérdésem jobban arra irányult hogy ugye nem hetek-e a folyósítása és hogy beleférünk-e még szülésig az időbe :)
2021. ápr. 19. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Bele, de ne menjetek papírok nélkül a bankba. A hiánypótlás sokat tol a kiutaláson.
2021. ápr. 19. 16:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Addigra meg lesz a tbs papír mikor megyünk de a munkaltatói igazolast a bank altal adott formanyomtatvanyon kell bevinni azt ennel a banknal csak utolag tudom beadni akar masnap csak odaadom az ugyintezonek :)
2021. ápr. 19. 16:26
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Miért csak utólag tudod bevinni ennél a banknál? Töltsd le a bank honlapjáról és küldjétek el a munkáltatótoknak.

Nem hívtad fel a bankot előre, hogy miket kérnek? Nekünk nem is adtak időpontot, amíg nem volt meg minden papír, mert minek húzzuk egymás idejét.

2021. ápr. 19. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze,beleszamit,a lenyeg,hogy igenyles utan szulessen meg. En pl 35.hetes voltam,mikor igenyeltuk,nekunk hitelugyintezo segitett,lenyegeben mindent o csinalt, egyszer kellett bemennunk a bankba papirokat meg a kiskonyvemet bevinni, ha jol emlekszem 1,vagy max 2 nap alatt a szamlankon volt a penz. Ez a takarek banknal volt. :)
2021. ápr. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!