Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Beoltassam...

Mit csináljak? Beoltassam magam vagy ne? 20 hetes kismama

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 20:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem orvost kérdezel?
2021. ápr. 18. 21:15
 12/36 anonim ***** válasza:
45%
Én is ezt akartam írni, számomra is nehéz kérdés volt, voltak érvek mellette és ellene, meg voltak kérdéseim. Megkérdeztem a nőgyógyászomat, mégiscsak ő ismeri az előzményeimet. Ne az alapján dönts, hogy itt random idegenek mit mondanak.
2021. ápr. 18. 21:27
 13/36 A kérdező kommentje:
Az orvosok ajánlják mindenkinek.
2021. ápr. 18. 21:30
 14/36 anonim ***** válasza:
69%

Na és szerinted miért ajánlják?

Talán azért, mert a covid igen is veszélyes és nem egy kismama fekszik gépre kötve és nem egy halt meg?

Lehet, hogy ne az orvosok a hülyék, nem?

2021. ápr. 18. 21:31
 15/36 A kérdező kommentje:
Igen, ezért ajánlják, nem vagyok hülye. De nem tudjuk milyen mellékhatásai lehetnek 5-10 év múlva, ez itt a DE :(
2021. ápr. 18. 21:32
 16/36 anonim ***** válasza:
60%

Na ugyan milyen mellékhatásai lennének? Elég sok oltást kapunk gyerekkorunkban, mégsem haltunk ki. És érdekes módon, semmiféle hátrányos dolgot nem tudtak eddig kimutatni.

És mielőtt jön a szöveg, hogy cde azokat x éve használjuk"..oke. De azok is voltak ám egyszer újak, és akkor sem vártak ám 10-20-30 évet, mielőtt elesben kezdtek alkalmazni, hogy lehetőleg ne dögöljön meg mindenki gyermekbénulásban meg fekete himlőben.

Rohadtul semmi bajod nem lesz az oltástól, és a gyereknek se lesz baja emiatt 10-20 vagy 30 év múlva. Ellenben ha elkapod a covidot, elég jó eséllyel halsz bele te is, meg a gyereked is. Nem is tudom mi a jobb választás.....

A jelenlegi védelem, vagy egy vélt probléma (ami jó eséllyel be sem fog következni) 20 év múlva. Ne legyetek már ennyire debilek.

De ha nem akarod, akkor ne oltás be magad és kész.

2021. ápr. 18. 21:38
 17/36 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam milyen mellékhatásai lehetnek? Bármikor mondhatják, hogy hoppá valamit elcsesztünk... De nem kell felkapni a vizet. Előző terhességemnél egy algopyrint sem vettem be, nehogy baja legyen a babámnak, gondolom érthető, hogy az ember aggódok a magzata miatt, főleg egy ismeretlen oltásnál...
2021. ápr. 18. 21:41
 18/36 A kérdező kommentje:
Amúgy meg jó nagy paraszt bunkó vagy 16os. Gondolkodj már, hogy beszélsz másokkal.
2021. ápr. 18. 21:43
 19/36 anonim ***** válasza:
66%

Csak marhára logikátlan, és a logikátlanság felidegesít.

Van egy oltás, amivel már oltottak több millió embert és súlyos mellékhatás elvétve volt. Használunk ezen kívül vagy 20 felé oltást éve, és soha, egyikről sem derült ki, hogy x év után bármi bajt okozna. De rettegünk, hogy majd ettől a mostanitól 20 év múlva jó még egy fejünk, vagy megdöglünl, vagy autisták leszünk vagy ki tudja.

És itt van egy vírus, amivel napi több ezren fertőződnek meg csak itthon és napi 200-300 ember hal bele, köztük terhesek is. Tudjuk róla, hogy magas lázat okoz, ami káros a terhesség alatt. Tudjuk, hogy növeli a vetélés, halvaszülés kockázatát. Tudjuk, hogy bazi nagy arányban thrombosis okoz. Tudjuk, hogy a post-covid szindrómától hónapokig szenvednek az emberek. Tudjuk, hogy szétcseszi a tüdőt és rontja rontja a gázcserét, ami köztudott, hogy magzati hypocxiát és ezáltal agykárosodást okoz.

De inkább nem plttajuk be magunkat, mert jahj, mi lesz 10 év múlva.

Az a baj, hogy az emberek nagy része képtelen logikusan gondolkodni.

2021. ápr. 18. 21:48
 20/36 anonim ***** válasza:
47%
És pont leszarom, hogy bunkónak tartasz. Inkább leszek bunkó, mint debil.
2021. ápr. 18. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!