Császármetszés után hogy alakult a menzeszetek?
8hete szültem, az első menzeszemen vagyok túl, de nem tudom mennyire normális így.
Első nap nem volt sok,majd a következő 2 napban eléggé megjött,utána átlagos volt. Összesen 5napig tartott rendesen,de a 6.napon semmi...a 7.en fél napig semmi majd kicsi vérzés,most a 8.napon semmi délután meg barnázás,tisztasági betét elég.
Meddig számít ez normálisnak?
Igény szerint szoptattam 2 évig.
8 hónappal szülés után jött meg a menzeszem.
Brutális volt...
Nekem 12 éves koromtól 8-9 napos a menstruációm, és nagyon erős. Nappal is éjszakai betétet használok legalább 5 napig.
Na ehhez képest volt erős. Képzelheted... Azt hittem, elvérzek.
De a második már normálisabb volt. (vagyis visszaállt az eredetire).
Én is azt hittem, hogy megjött egybol gyermekágyi verzes utan , de az még utórengés volt.
Január végén szültem, majd augusztusban jott meg rendesen. Majd szeptemberben, októberben meg újra várandós lettem.
Anyatejes volt a babám, szóval csodálkoztam is, hogy menstruálok, majd azon is, hogy megint terhes lettem. Már 28.hétben jarok.
Másik ismerősöm ugy lett terhes, h nem menstruált még.
Szóval óvatosan:)
A 6hetes kontroll után már peteérésem volt,tuti menzesz csak nehezen múlt el az furcsa. Igen utórengések XD
Terhes tuti nem vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!