Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Ida és a...

Mit gondoltok az Ida és a Viola névről? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Illetve mik a kedvenc fiú és lánynevetek?

2021. ápr. 16. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik mind a kettő és az Ida még egy kicsit jobban. De nem minden vezetéknévhez tudom elképzelni.

Kislányom Villő, így ez az egyik kedvenc.

Fiúnévből nem tudnék egy kedvencet kiemelni, sok tetszik, de jó h kislányom lett. :)

Pl. Bertalan, Barnabás, Vencel, Szabolcs, Regő, Lénárd

2021. ápr. 17. 06:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a vákaszokat! Jöhetnek még! :)
2021. ápr. 17. 07:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Viola nagyon szép :) Az Ida régies nekem ,De egybe azaz Ida Viola nem rossz
2021. ápr. 17. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

'Ida' az egyik leggyönyörűbb!! Egyszerű, kedves, letisztult, nőies kis finom név. :):) Meg ilyen jó a hangulata; hogy olyan kis kedves, könnyed, egyszerű.:) Nekem nagyon tetszik, én ezt szívesen viselném. :):)

A 'Viola' nevet nem szívesen viselném; nekem az úgy túl snassz, túl "makulátlan", valami rossz, művi úton kikevert illatú mosóporral mosott ruhák jutnak eszembe mindig róla. Nincs benne ebben a névben semmi extra; de a Violetta -verzió az már viszont csodálatos; Violetta is szívesen lennék. :) Nekem szal a Viola névben nincs kecsesség sajnos.

2021. ápr. 18. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

*bocsi ha megbántottam volna valakit, nem volt szándék; csak mindig erről a névről eszembe jut, hogy osztálytársaméknál anno az összes ruhából állandóan valami erőteljes, de nagyon mű mosopór-szag áradt a ruhákból, és tehát nekem ez jut eszembe a Viola névről, de tehát

semmivel nem akartam megbántani senkit, és mégegyszer bocsi.

2021. ápr. 18. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a Lenke tetszik. Érdekes név, nem is túl gyakori, de nekem úgy mégis bejön. De a Zsanett is szép.
2021. ápr. 22. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!