Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a jobb a gyereknek?2éves...

Mi a jobb a gyereknek?2éves lesz a kisfiam.Bölcsöde vagy a szomszéd anyuka?Összesen 3hónapról lenne szó.

Figyelt kérdés
Hitelre lenne szükségünk(lakásvásárlásra).Kifizettük a hiteleinket,sajnos a férjem passzív khr-es.Így csak az Otp tud segíteni.Gyed extra lejár 1hónap múlva így az már nem számít bele.Viszont ha lenne nekem is jövedelmem akár csak 80ezer+a gyes az már elég lenne.Kisfiam még cicivel alszik,és nem tudom hogy nem e nagyon megviselné,hogy nem vagyok ott vele,se cici,se anya.Akár 2kor mikor hazaérnék gyors elaltatnám aludna 1órát.Akkor még nem borulna úgy fel a megszokott napi rendje.Napi 6órás munka lenne.Nagyon közvetlen,jókedvű,barátkozós,ügyes a fiam,imádja a társaságot is.Jól kijön a gyerekekkel.Így a bölcsibe nem lenne probléma csak ugye a cici hiány nem tudom,hogy viselné.Ezért gondoltam a másik anyukára,mert ő vele ellene ebédidőbe amíg haza nem érek.Tudom,hogy mi nekünk kell ezt eldönteni,hogy mi a jobb,de kíváncsi vagyok más véleményére is.
2021. ápr. 15. 13:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Holnap megyek megkérdezni,hogy feltudják venni?Ha igen akkor minnél hamarabb beszoktatjuk.Nem igazán akarja elhagyni,próbáltam neki már elmagyarázni,de mondja,hogy szesze(szereti),sír érte.Nehéz lesz,mert én még nem láttam ilyen nagy babát aki ennyire szeret cicizni..
2021. ápr. 15. 14:49
 12/20 A kérdező kommentje:
A 3hónapot azért írtam,ha még sem érzi jól magát ott,úgy látom,hogy lelkileg megviseli.Akkor kiveszem a bölcsiből.Indokolt esetben felvesznek évközben(nehéz,de megoldják).
2021. ápr. 15. 14:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem baba, könyörgöm, 2 éves, ne hívd és ne kezeld babának
2021. ápr. 15. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
2 éves nem baba.
2021. ápr. 15. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de 2 éves nem baba. Jobban megvisel a szeparáció téged, mint Őt, hidd el.
2021. ápr. 15. 17:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Tudom nem baba,ne ez legyen már a problémátok,hogy így írtam az egyik kommentben,hogy nagy ,,baba".😄
2021. ápr. 15. 17:17
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Pedig de ez probléma. Mert annak tekinted. Ha nem kezelnéd úgy, akkor lehet ő sem viselkedne úgy. Ha meg következetes lennél akkor nem lenne így rácuppanva a cicire. Ha nincs akkor nincs és kész. Nem jajj dehát úgy szereti. Aztán meg majd itt sírsz, hogy úr isten hogy választ el az 5 éves gyereket mert sír érte és úgy szereti🤦🤦🤦
2021. ápr. 15. 17:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Na jól van,szerinted 5éves koráig engedem neki?🤣Max.fél év.
2021. ápr. 15. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Segítek. Akkor még jobban fog ragaszkodni hozzá mert megszokja. Meg azt is, hogy ha sír akkor ugyan úgy megkapja
2021. ápr. 15. 17:31
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Max fél év... és az a fél év min változtat? 2 éves gyereknek már rég el kellene aludnia szoptatás nélkül. Ha 2 évesen még mindig csecsszopó babának van nevelve, akkor 2 és fél évesen majd normális lesz?
2021. ápr. 15. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!