Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után hogy változott a...

Császár után hogy változott a menstruációd?

Figyelt kérdés

Nekem 3 éve volt, de sokkal rosszabb azóta.

Régen is 40 napos ciklusaim voltak,mostmár inkább 48-50 naposak.

Régen 4-5 napig tartott max, most már 9-10 nap. (4-5 nap normál, meg 4-5 nap barnázás)

Régen nem fájt különösebben, már görcsölök és a hegem is fáj, viszket olyankor, semmi sem kényelmes, minden nyomja..

Régen normális mennyiség volt, már első 2 nap nagyon erős, super tampon bír 1 órát kb.

Nektek is rosszabb lett csm. után?

2021. ápr. 12. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan volt utána, majd írattam fogamzásgátlót amitől egyáltalan nem volt menzeszem. Abbahagytam kb.10 hónap után, és a ciklusom kb.30 napos lett 11 napos luteálus fázissal..
2021. ápr. 12. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit vettem észre, hogy sokkal több vér távozik. Az időtartama és a görcsök kb ugyanolyanok.
2021. ápr. 12. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem változott sem csm., sem normál szülés után.
2021. ápr. 12. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem császár után 5 hónappal jött meg az első menzeszem. 9 napig tartott nagyon fájt, erősen vérzett. A következő 30 napra rá, 7 napig, fájdalmas és erős volt szintén. Újabb 30 napra megint, 5 nap, fájdalmas de normális mennyiségű vérzés volt. Azután pedig már nem volt fájdalmas és beállt a 30 napos ciklusom. Császár előtt is 29-31 naposak voltak. Nekem bal oldalon szúr mindig egy ponton azóta, ott lehet hogy van egy lenövés. Most várom a második babámat, ott bal oldalon szokott szúrkálni gyakrabban. Szerintem ha neked így elhúzódik ott valami hormonális gond lehet. Orvoshoz menj el mindenképp.
2021. ápr. 13. 06:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Voltam, azt mondta szervileg jónak találja, hormonprofilra küldött de aztnem mondta ráér ha jobb lesz a helyzet, meg azt hogy ha rendszeres de ritkábban jön meg az nem baj.

Meg azt hogy a méhen belül a belső hegen lehet a öblösödés (nieche) amiben megáll a vér és azért van menzesz után sokáig vérezgetés, és hogy ez a nők 80%-át érinti császár után..Ezzel együtt kell élni azt mondta..De én azért elég gáznak tartom. Jobb szeretem a férfi orvosokat, de ebben nem értek vele egyet, pasiként könnyű ezt mondani.

2021. ápr. 13. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Sehogy, sajnos.

12 éves koromtól 8-9 napos a menstruációm, és brutál erős.

5 éve volt a császárom. Talán egy picit még erősebb lett :(. De nem minden ciklusban.

2021. ápr. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!