Császár után hogy változott a menstruációd?
Nekem 3 éve volt, de sokkal rosszabb azóta.
Régen is 40 napos ciklusaim voltak,mostmár inkább 48-50 naposak.
Régen 4-5 napig tartott max, most már 9-10 nap. (4-5 nap normál, meg 4-5 nap barnázás)
Régen nem fájt különösebben, már görcsölök és a hegem is fáj, viszket olyankor, semmi sem kényelmes, minden nyomja..
Régen normális mennyiség volt, már első 2 nap nagyon erős, super tampon bír 1 órát kb.
Nektek is rosszabb lett csm. után?
Voltam, azt mondta szervileg jónak találja, hormonprofilra küldött de aztnem mondta ráér ha jobb lesz a helyzet, meg azt hogy ha rendszeres de ritkábban jön meg az nem baj.
Meg azt hogy a méhen belül a belső hegen lehet a öblösödés (nieche) amiben megáll a vér és azért van menzesz után sokáig vérezgetés, és hogy ez a nők 80%-át érinti császár után..Ezzel együtt kell élni azt mondta..De én azért elég gáznak tartom. Jobb szeretem a férfi orvosokat, de ebben nem értek vele egyet, pasiként könnyű ezt mondani.
Sehogy, sajnos.
12 éves koromtól 8-9 napos a menstruációm, és brutál erős.
5 éve volt a császárom. Talán egy picit még erősebb lett :(. De nem minden ciklusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!