Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig cumizott a gyereked?...

Meddig cumizott a gyereked? (Aki nem használt cumit, az ne valaszoljon)

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

7 hónaposan egy biopszia műtét miatt kapott cumit.

Nem akartunk adni neki cumit, de akkor muszáj volt a járulékos szenvedések miatt...

Amúgy igény szerint szoptattam 2 éves koráig.

Amikor elválasztottam, másnap eldobta a cumit, hogy nem kell.

Onnantól nem cumizott.

2021. ápr. 11. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

4 és fél éves korában a nyuszinak odaadta.

Kb 3 hós korától cumizott, csak alváskor kapta meg.

2021. ápr. 11. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

A nagyobb 3 hónapos koráig cumizott, majd megtalálta a középső és gyűrűs ujját és kb. 4 éves koráig szopta. 2 éves kortól már csak alváskor és önként szokott le.

A kicsi 7 hónaposan szokott le, mikor bedugult orr miatt csak szájon át tudott levegőt venni, de így nem tudott cumizni és elaludni. Éjjel mérgemben eldobtam és 2 napig meg sem találtam. Mire meglett, már nem kérte, így nem is kínáltuk. Szerencsére az ujját sem tálalta meg.

2021. ápr. 11. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Pár hetes korától 1 éves koráig.

Mi csak altatáshoz adtuk neki, amikor elaludt, akkor kivettük a szájából. Amikor ébren volt, nem kapott cumit.

1 évesen magától elhagyta,ő nem kereste, mi nem erőltettük.

Másfél évesen megtalálta, azt hittem, hogy újra a szájába veszi majd, de helyette megkínálta vele a macskát. :D Mi szerencsések vagyunk, nagyon könnyen elszökött róla, szomszéd kislány 6 éves, meg mindig cumizik. (teljesen egészséges a gyerek)

2021. ápr. 11. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindketto februari, egyik 22hosan odaadta a Mikulasnak egy szankoert cserebe, masiknak elkezdte ragni 22ho korul a cumitunder ejszakankent es a vegen a lanyom kidobta, hiszen nem volt mar mit szopiznia rajta.
2021. ápr. 11. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
3 évesen odaadta az ovis Mikulásnak. Kemény két hét volt utána,nem aludt ,dobálta magát,de utána mintha nem is lett volna cumi. Meg kellett tanulnia csukott szájjal aludni,mert addig ugye lógott belőle a cumi.
2021. ápr. 12. 07:37
 17/17 petra.kathleen ***** válasza:

A nagy pár napos korától kétéves koráig.

A kicsi kéthónapos korától haromhónapos koráig.

2021. ápr. 12. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!