Meddig cumizott a gyereked? (Aki nem használt cumit, az ne valaszoljon)
7 hónaposan egy biopszia műtét miatt kapott cumit.
Nem akartunk adni neki cumit, de akkor muszáj volt a járulékos szenvedések miatt...
Amúgy igény szerint szoptattam 2 éves koráig.
Amikor elválasztottam, másnap eldobta a cumit, hogy nem kell.
Onnantól nem cumizott.
4 és fél éves korában a nyuszinak odaadta.
Kb 3 hós korától cumizott, csak alváskor kapta meg.
A nagyobb 3 hónapos koráig cumizott, majd megtalálta a középső és gyűrűs ujját és kb. 4 éves koráig szopta. 2 éves kortól már csak alváskor és önként szokott le.
A kicsi 7 hónaposan szokott le, mikor bedugult orr miatt csak szájon át tudott levegőt venni, de így nem tudott cumizni és elaludni. Éjjel mérgemben eldobtam és 2 napig meg sem találtam. Mire meglett, már nem kérte, így nem is kínáltuk. Szerencsére az ujját sem tálalta meg.
Pár hetes korától 1 éves koráig.
Mi csak altatáshoz adtuk neki, amikor elaludt, akkor kivettük a szájából. Amikor ébren volt, nem kapott cumit.
1 évesen magától elhagyta,ő nem kereste, mi nem erőltettük.
Másfél évesen megtalálta, azt hittem, hogy újra a szájába veszi majd, de helyette megkínálta vele a macskát. :D Mi szerencsések vagyunk, nagyon könnyen elszökött róla, szomszéd kislány 6 éves, meg mindig cumizik. (teljesen egészséges a gyerek)
A nagy pár napos korától kétéves koráig.
A kicsi kéthónapos korától haromhónapos koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!