Soha ne legyen gyerekem a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
A szüleim szerint jobb ha sose szülök gyereket a páromnak. Persze nem most rögtön gondoltam ezt, de úgy gondolom pár évig még biztosan itt lesz ez a koronavírus.2021. ápr. 10. 14:45
2/16 A kérdező kommentje:
Mert már 30 éves vagyok, továbbá a gyerek is lehet betegen születne.
2021. ápr. 10. 14:51
3/16 anonim válasza:
#2 utcára se lépj ki akkor mert agyon üthet egy virág cserép. 30 évesen már több eszed is lehetne ennél
4/16 anonim válasza:
Én se látom a mélyebb összefüggést. A korona egy múló betegség. El kapod, aztán kigyógyulsz, vagy nemes egyszerűséggel el se kapod, mint az emberek többsége, ha meg nagyon balszerencsés vagy, akkor bele esel abba a nem egész 1%ba aki belehal. Miért szólna bele ez a gyerekvállalásba? A gyerek nem születik sérülten azért, mert koronás lettél, legalábbis eddig nem úgy fest. Ha meg annyira aggódsz, várd meg az oltást, aztán utána szülj. Az ad annyi védettséget, hogy komoly tünetek nélkül úszd meg akkor is, ha netán elkapnád.
Tehát hol függ össze?
5/16 anonim válasza:
Szerintem a gondolkodásod miatt ne legyen gyereked. Még eleg sokat kell érned rá.
6/16 anonim válasza:
A szüleid gondolkodása helytelen. Gondold meg jól, hogy összeilletek a pároddal, aztán dönts legyen-e vagy ne a gyerek.
Komoly forrásból senki sem hallott arról, hogy ez a vírus torzszülötteket okozna.
7/16 anonim válasza:
A szüleid szerint, amíg ez a mérvadó, hogy a szüleid szerint, addig jobb ha tényleg nem szülsz, nem bántásból mondom.
8/16 Ollókezű Edward válasza:
A koronavírusjárványnak egy idő után vége lesz. Ahogy átesnek rajta az emberek/beoltják őket, úgy fog egyre inkább visszaszorulni. És én figyelem a koronavírus-híreket, de olyanról, hogy tarós betegséggel születne gyerek, csak mert az anyja koronás, még nem hallottam, max. arról, hogy a gyerek is fertőzött. Ha nagyon félsz a fertőzéstől, akkor beoltathatod magad még terhesen is. Az életkorod sem indokolja azt, hogy ne szülj soha. Nem is értem ezt a gondolkodásmódot.
9/16 anonim válasza:
Sokkal nagyobb betegség is létezik ennél. Ennyi erővel ezt pl. rák miatt is lehetne mondani.
10/16 anonim válasza:
Ma is születtek gyerekek, akik már a járvány idején fogantak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!