Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várók! a covid vakcina...

Babát várók! a covid vakcina után könnyen estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Be lehet oltani magam nyugodtan attól, hogy a közeljövőben szeretnék gyereket?
2021. ápr. 6. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék és beoltattam magam. Annyit mondtak hogy 2 hónapot várni kell. Én a biztonság kedvéért többet fogok várni
2021. ápr. 6. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sokan estek azóta teherbe. Főleg, mert 60+ vagy krónikus betegeket oltottak.
2021. ápr. 6. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Az egészségügyisek is leghamarabb januárban kapták a 2.oltást és utána 3 hónap szünetet ajánlottak. Szóval erre a közvélemény kutatásra még egy kicsit várnod kell. Vagy inkább sokat. Amúgy engem is érdekel.
2021. ápr. 6. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel ev mulva majd valaszolok. En mar megkaptam az elso kört.
2021. ápr. 6. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen hosszú távú hatást nem tudunk majd az idővel kiderül .
2021. ápr. 6. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem decemberben oltottak, január második felében kaptam meg a 2.oltast. Márciusban már próbálkoztunk, de nem jött össze.
2021. ápr. 6. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Itt rengeteg fontos információ elhangzik ezzel kapcsolatban:

[link]

Sajnos a normális, rövidített linket nem akarja engedni, így csak ezt tudtam bemásolni.

2021. ápr. 6. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!