Babát várók! a covid vakcina után könnyen estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Be lehet oltani magam nyugodtan attól, hogy a közeljövőben szeretnék gyereket?2021. ápr. 6. 17:42
1/7 anonim válasza:
Én is szeretnék és beoltattam magam. Annyit mondtak hogy 2 hónapot várni kell. Én a biztonság kedvéért többet fogok várni
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem sokan estek azóta teherbe. Főleg, mert 60+ vagy krónikus betegeket oltottak.
3/7 anonim válasza:
Kérdező! Az egészségügyisek is leghamarabb januárban kapták a 2.oltást és utána 3 hónap szünetet ajánlottak. Szóval erre a közvélemény kutatásra még egy kicsit várnod kell. Vagy inkább sokat. Amúgy engem is érdekel.
4/7 anonim válasza:
Fel ev mulva majd valaszolok. En mar megkaptam az elso kört.
5/7 anonim válasza:
Semmilyen hosszú távú hatást nem tudunk majd az idővel kiderül .
6/7 anonim válasza:
Engem decemberben oltottak, január második felében kaptam meg a 2.oltast. Márciusban már próbálkoztunk, de nem jött össze.
7/7 anonim válasza:
Szia! Itt rengeteg fontos információ elhangzik ezzel kapcsolatban:
Sajnos a normális, rövidített linket nem akarja engedni, így csak ezt tudtam bemásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!