Nagy elvárás, hogy az apa foglalkozzon a gyerekével?
Nagyon sajnálom a gyereketeket. Nem nagy elvárás, az lenne a normális, ha az apa is ugyanúgy foglalkozna a gyerekkel. Nem nagyzolni vagy ilyesmit akarok, csak elmesélem nálunk hogy megy ez, szerintem ez lenne a normális. A kislányom 4 éves, a fiam 5 hónapos. Apa 4ig dolgozik, hazajön, együtt eszünk amit főztem. Beszélgetünk, elmondjuk milyen napunk volt. Aztán apa átveszi tőlem a gyerekeket és játszik velük estig, később már én is csatlakozom. Egy 5 hónapossal is lehet játszani, például mostanában a kedvenc a zenélő körforgó az ágya felett. Szól a zene, mennek a kismacik, apa meg énekel mellé, csikizi a babát, istenien elvannak. Egy négyévessel meg még inkább lehet játszani.
Szóval béna kifogásai vannak a párodnak.
Nálunk este 6-7,vagy még később jön haza. Eszik gyorsan, sokszor nem is velünk, mert az együtt evés hülyeség. Utána ledobja magát a kanapéra. Netezik, videót néz. Nem kérdez semmit, nem beszélget. Este elalszik a fiam, utána vissza kijövök a férjemhez. Ő még mindig a telefont vagy a gépet nyomja. Régen próbáltam vele beszélgetni, együtt enni, bármi. De ő a munkáról nem beszél, a napjáról nem mesél, az én napom nem érdekli, úgysem érti, mit csinálok.
Volna olyan dolog, amiben tudnának együtt dolgozni, ezt is mondtam neki. Csináljanak apa fiú programot. De őt idegesíti, hogy a fiamnak kevés a türelme, ő nem halad úgy, mint elképzelte. Mindig összevesznek. Illetve sosem foglalkozott úgy igazán vele, így a gyerek sem akar most már vele lenni.
Miért úgy hivatkozol a gyerekre mindig, hogy a "fiaM", és nem úgy, hogy gyerekünk, fiunk, fia? Kéz alól becsúszott, vagy hozott gyerek esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!