Ételek önállósodni vágyó másfél évesnek?
Nekem is a hajam égnek áll, amikor egyedül akar kanalazni, de hát istenem, másképp nem fogja megtanulni, hogy kell. Én sűrű főzelékeket, tejbegrízt, zabkását, ilyesmit szoktam neki adni, amit kanalazni tud. Ne legyenek illúzióid, 80% így is a földön meg az ölében landol, de valami kerül a szájába is és nagyon örül neki. Ebédre meg azt eszi, amit mi, első sorban kézzel, de majd abba is belejön idővel. A gyerek és az önálló evés sajnos nem tiszta lakás-kompatibilis :D
(amúgy én vettem egy olyan takarófóliát, amit a bútorokra lehet teríteni, ha festesz, és azt terítem az etetőszék alá-köré egy kb 2nm-es területen, így jelentősen kevesebbet kell takarítanom egyes étkezések után)
11 hónaposom a villával is próbálkozik.
Könnyebb, mint a kanál.
Penne, fusili tèszta répakarikák, kruplikocka, édesburgonyakocka, zellerkocka stb , husi kocka mind párolva, sütve
Imádja, pedig nincs rágófoga sem.
Krumlipüré bármivel nem csepeg
Nekem megeszi a fasírtot kézzel is..
De a takarítást nem lehet megúszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!