Ha a gyereket 2 évesen beiratom gimnasztikára tényleg túl korán kezdené?
Baromi korai
2 évesen ment kapszkodás nélkül a lányom lépcsőn fel-le
Ne erőltesd rá a gyerekre a saját be nem teljesült álmaidat. Ez az egyes számú hiba a gyereknevelésben.
Egyébként meg igen, korai.
Fel sem veszik. Pelusban igencsak nehéz lehet spárgázni.😂
Amiket én néztem sport (gimnasztika, úszás (nem vízhez szoktató), balett, korcsolya stb.) Már az is ritka volt, ahol kiscsoportos kortól be lehetett iratni.
Elmondom azt mit élünk meg 1 éve:
Én is így voltam vele, hogy minél korábban 3 évesen beirattam magán sport iskolába, ahol nagyon pozitívnak tűnt minden. Nos 5 évesen a gyereket úgy sminkeltük mintha az utcáról jött volna. Ő már utálta, sokszor nem akart menni.
8 évesen már a kezét és lábát kellett gyantázni, ha olyan előrehaladott a gyerek máshol is.
11 évesen azt kérték használjon tampont, amit én nem engedtem. Így azokon a napokon nem mehetett edzésre, a lányom nem is bánta.
Itt hagytuk abba fél év múlva, a lányom térdében letört egy porc edzésen, azóta 4 volt műtve, kollagénes injekciót kapott a térdében. Ezen kívül megromlott a kapcsolatunk, nem osztott meg velem semmit sem. Mert én erőltettem.
Nos ezek után gyermekpszichológus segít újra a kapcsolatot kialakítani.
9.
Ez nagyon gáz. Látod, hogy nem akarja, kínzás volt neki az egész és évekig benne hagyod és erőlteted. Most pedig jó kapcsolatot akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!