Mi a véleményetek az alább felsorolt babakocsikról?
Ezeket nem ismerem, de ha ilyen típusú babakocsit keresel, én a Bergon-t ajánlanám, szuperstrapabíró, és sztm ennek a legnagyobb a fekvőfelülete. Kislányom 2 éves, születése óta használjuk, már 2 telet is kihúztunk, a legnagyobb hóban is gond nélkül közlekedtünk, és még a mai napig belefér fekve, épp a sarka lóg le picit, de széltében még teljesen kényelmes, nem nyomorog benne (85 cm most).
Én nagyon tudom ajánlani, árban kb ennyibe kerül.
Nekünk cross van:
De teszveszen vaterán mindig vannak fent, már láttam 25-30-ért is nagyon szép, alig használtat.
ezek közül egyiknek sem bolygósítható a kereke, így nehéz vele oldalirányba közlekedni (nekem is ilyen van és vacak)
az egyik legfontosabb a bolygósírható kerék szvsz.
Egyetértek a másodikkal.
Én Bergon ellenes voltam mivel nagy nehéz, brutálisan vastagra van kitalálva, és fix kerekűek voltak.
Mostmár van belőle könnyebb vázú és bolygósítható kerekű is, szóval ha ragaszkodsz az ilyen babakocsikhoz akkor talán az lenne a jó választás!!!
De sok mindentő függ, kell e sokat emelgetned, lépcsőznöd vele, szűk helyen közlekedni, autóba pakolni stb.
Nekünk peg peregónk volt navetta mózessel, hordozóval aztán esernyőkocsi lett belőle tesófellépővel.
De emeleten lakunk, autóval is gyakran járunk így ez volt a praktikus.
köszönöm mindenkinek. nem egyszerű a választás. igazából nem fogom emelgetni, vidéken kertes házban lakunk, a járdák tiszta tropák, úgyhogy fontos a nagy strapabíró kerék.
a bolygós kerékben igazatok van.
Nekem fixkerekes a bergonom, ha tropák az utcák, sztm ne vegyél bolygókereket, mert meg fogsz őrülni vele, minden kis döccben befordul a kerék (van egy könnyű sportkocsink, az bolygósítható, de lefixáltam azt is, mert utáltam).
A fixkerekes kocsi edzésnek is jó :) tornázni úgy sincs időm :O):)
előnye és hátránya is van a bolygósnak, és valóban az a legjobb, ha bolygós, de fixálható :)
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!