Lehetséges ovulácio elott teherbe esni?
Figyelt kérdés
14en mult el. 15en egyutt voltam a párommal vedekezés nélkül. Tudom ritka es keves ra az esely hogy baba legyen belole. Majd 19én szintén.
Ovum 24en volt naptár szerint. Hasam 21ike ota fajdogal. Szurkál. Arra lennék kiváncsi volt e már valaki hasonlo helyzetbe? Mikortol lehet tesztelni? Turelmetlen vagyok 😅
2021. márc. 25. 20:24
1/4 anonim válasza:
elvileg 5 napot életben maradhatnak a spermiumok, bár azt mondják ez ritka eset. ha esetlegesen előbb volt az ovud, akkor nagyobb rá az esély
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges hogy 21.en volt ovuláciom? Mert azota erzes szurkálást a hasamban. Enyhe gorcsokkel
2021. márc. 25. 20:31
3/4 anonim válasza:
igen lehetaéges, de ezt senki sem tudja megállapítani, hogy mikor volt ovud. nekem pl. ovu környékén több nap is vannak rá utaló fájdogálások. majd ha tesztelsz mensi környékén, kiderül sikerült e a baba:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2021. márc. 25. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!