Mennyi idő után lehet babát vállalni?
Figyelt kérdés
Mennyi idővel a fogamzásgátló abbahagyása után lehet babát vállalni?Nektek mikor sikerült teherbe esni?2010. aug. 19. 18:40
1/8 anonim 

válasza:

én novemberben hagytam abba a bogyót,január közepén megjött,utána kezdtünk élesben babát "gyártani".márciusban teherbe estem.
2/8 A kérdező kommentje:
és mennyi ideje szedted a gyógyszert?
2010. aug. 19. 19:37
3/8 anonim 

válasza:

kb két évig szedtem gyógyszert, abbahagytam februárban, úgy terveztük, hogy júniustól már lehetek terhes, és mondhatom azt, hogy az első adandó alkalommal már terhes is voltam. De! 10 évvel korábban, nem szedtem fogamzásgátlót, szerettünk volna gyerkőcöt, és az elhatározás után fél év múlva lettem terhes.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 19. 20:36
5/8 anonim 

válasza:

Szia!
Én októberben hagytam rá a bogyót 8 év után és élesben januártól próbálkoztunk, ami össze is jött.Sajnos nem sokáig élveztük ennek gyümölcsét, mert elvetéltem, aztán 2 hónapra rá újból terhes lettem és szintén elvetéltem.De nyugi ez nem a gyógyszer miatt történt, legalábbis a doki azt mondta.Sok sikert a babóhoz!
6/8 anonim 

válasza:

Amúgy a dokiknak is eltérő a véleményük. Nekem az egyik azt mondta, várni kell legalább 2-3 hónapot, hogy a szervezetből kiürüljenek a gyógyszerek, a a másik pedig, hogy azonnal próbálkozni kell, akkor van a legnagyobb esély, mert ált. több pete érik ilyenkor, és amúgy is, a gyógyszer abbahagyása sok nőnek megkeveri a hormonháztartását, és utána egy évbe is telhet, amig beáll a normális ciklus, és sokkal nehezebb a teherbeesés. Ez nálam bejött, mert éppen egy évig csak kéthavonta menstruáltam...
7/8 anonim 

válasza:

18 eves koromtol 23 eves koromig szedtem fogamzasgatlo tablettat, majd egy even at hasznaltam Nuvaring huvelygyurut (szinten hormonalis). Ezt novemberben hagytam abba, a doki azt mondta, hogy egybol probalkozhatunk, ha a baba meg tud foganni, akkor mar nem lesz baj a fogamzasgatlo miatt. Marcius kozepen fogant meg a babank.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
kitartás biztosan mindenkinek megszületik a várva várt csoda:)
2010. aug. 20. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!