Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudok saját magamnak...

Hogy tudok saját magamnak készíteni szoptatóspárnát?

Figyelt kérdés

Látam elég sok babás oldalon és praktikusnak tartom. De nem tudom mivel tölthetném meg. Nem lehet valami nagy dolog megvarrni. Köszi

30 heteske

2008. dec. 4. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A méreteket a www.szopiparna.hu oldalról lelesheted. Én egy kézműves boltban vettem hungarocell golyókat (azt hiszem kb. fél kg-kg van 1 csomagban és kb 200-300 Ft. Úgy vegyél töltőanyagot, hogy kemény legyen a párna, illetve kell majd utántöltésnek, egy idő után lelapul kicsit.

Jó munkát!

2008. dec. 4. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is magam varrtam meg.Egyáltalán nem nagy dolog, szivaccsal töltöttem meg, a Praktikerben lehet kapni, vagy a Népszinház utcában ( már ha pesti vagy). Én nagyon örülök neki, a korházba is bevittük, és minden egyes etetésnél használjuk. Ha gondolod képet is tudok küldnei róla.

Üdv: 10 napos kisbaba anyukája

2008. dec. 4. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni ilyen szivacs törmeléket, akár százas boltokban is. Például azzal meg tudod, vagy esetleg anyaggal, anyagdarabokkal, vagy a hungarocellgolyó se rossz.
2008. dec. 4. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, elfogom készíteni. A képet megköszönném!! :)))

Boldog baba várást/babázást mindenkinek!!

2008. dec. 4. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egy apróság! Én hungarocel golyósat vettem, és eléggé hangosan zizeg... engem zavart!
2008. dec. 4. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a honlapon ingyen letöltheted a szabásmintát. Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor lépésről-lépésre le van írva, hogy hogyan kell csinálni.

2008. dec. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!