Hogy tudok saját magamnak készíteni szoptatóspárnát?
Látam elég sok babás oldalon és praktikusnak tartom. De nem tudom mivel tölthetném meg. Nem lehet valami nagy dolog megvarrni. Köszi
30 heteske
A méreteket a www.szopiparna.hu oldalról lelesheted. Én egy kézműves boltban vettem hungarocell golyókat (azt hiszem kb. fél kg-kg van 1 csomagban és kb 200-300 Ft. Úgy vegyél töltőanyagot, hogy kemény legyen a párna, illetve kell majd utántöltésnek, egy idő után lelapul kicsit.
Jó munkát!
Szia, én is magam varrtam meg.Egyáltalán nem nagy dolog, szivaccsal töltöttem meg, a Praktikerben lehet kapni, vagy a Népszinház utcában ( már ha pesti vagy). Én nagyon örülök neki, a korházba is bevittük, és minden egyes etetésnél használjuk. Ha gondolod képet is tudok küldnei róla.
Üdv: 10 napos kisbaba anyukája
Köszönöm az ötleteket, elfogom készíteni. A képet megköszönném!! :)))
Boldog baba várást/babázást mindenkinek!!
Ezen a honlapon ingyen letöltheted a szabásmintát. Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor lépésről-lépésre le van írva, hogy hogyan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!