Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szúlészetről is átirányíthatna...

Szúlészetről is átirányíthatnak orvosokat covid osztályra?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam egy cikket. Nem tudom igaz e. De azt írtak Pesten van olyan kórház ahol már a gyogytornaszokat és a masszőröket is covid osztályra küldik. 😔
2021. márc. 21. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 vagyok, félre olvastam : ( Sorry!!!
2021. márc. 21. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőnk azért mondja le sorra az időpontjait, mert covid osztályra osztották be. :(
2021. márc. 21. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne irányíthatnák át? Mitől kivételesebb egy szülészet, mint mondjuk a baleseti sebészet vagy akármi más? Sürgősségi esetek, akik azonnali orvosi ellátást igényelnek, szinte mindenhol vannak.

Ha kevés az orvos, akkor először a nem halasztható, elektív ellátásokat állítják le (pl. A szakrendeléseket, terhesgondozást, uh-ot, terhességmegszakításokat másik intézménybe irányítják, ahol még van elég személyzet). Ha ez is kifújt, akkor marad csak ügyelet. De majd ha egy kisebb kórházban nem marad elég ember az ügyeletre (mivel értelemszerűen 2 ember nem tud egy egész hónapot ügyelni

..), akkor a kis kórház szülészetét bezárják és lehet menni a nagyobba. Egy rakás helyen már ez van. Pl. Mosonmagyaróváron bezárták a szülészetet, a terheseknek Győrbe kell menni.

2021. márc. 21. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A mi kórházakban már első hullámban is vezényeltek át orvosokat a covid-részlegre. Úgyhogy gondolom most is.
2021. márc. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!