Hogyan változott a súlyotok amíg otthon voltatok babával, ill. kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
Fogytatok? Híztatok? Aki akart, tudott mozogni, sportolni?2021. márc. 20. 13:34
11/13 anonim válasza:
A terhességem alatt nem híztam, végül csak víz volt rajtam, ami 1-2 nap alatt rögtön lement. Viszont utána a stressztől eléggé kapkodtam a csokikat befelé, fel is jött 10 kiló. Nem tudok sportolni sajnos komolyabban, kicsit tornázok, amikor a baba engedi, hogy ne álljon be a hátam.
12/13 anonim válasza:
2 év alatt fogytam a szoptatástől 13kg-t. Rengeteget ettem, sok szénhidrátot, de volt is tejem sok. Mégis zörögtek a csontjaim 2 év után. Ezért választottam el 2 évesen a lányom.
Szívem szerint még szoptattam volna legalább fél évig (az ő betegsége miatt), de sajnos a testem nem bírta.
Már állandóan sápadt és gyenge voltam, össze kellett magam szedni.
Szóval én alapvetően szerencsés alkat voltam, mert amennyit én ettem 2 év alatt, más 100kg-osra hízott volna.
13/13 anonim válasza:
Rengeteget hìztam. Szüles utàn közvetlenül nagyon jò alakom volt, azota több, mint 30 kg-t felszedtem. Minden nap sètàlunk, ennèl többet sajnis nem edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!