Ovu után 1 héttel ez normális?
A hasam bal oldalán, kb a petefészek környékén fura érzés van.. nem fájdalom, nem tudom hogy tudnám leírni ezt az érzést... 😄 többször éreztem már ezt, valószínűleg ha valamit elkezdenék csinálni fel sem tűnne.
nektek szokott ilyen lenni? mi okozhatja? baba (ha van) nem hiszem hogy tud ilyet ilyenkor 😄
Egyszer valahol azt olvastam, hogy az ott maradt sárgatest okozhat hasi "fájdalmat". De lehet hülyeség, nem vagyok orvos :)
Nincs cisztád esetleg?
Szia! Megvan a progeszteron eredményem, 65.19 nmol/L, ami elvileg az egészséges kategóriában, ha jól értelmezem. Referencia: 15,5-80 nmol/L. Ha van lehetőséged, akkor csinálj te is egy vérvételt, legalább megnyugszol, de akkor nem feltétlen jelent ez progeszteron hiányt, ami élet megnyugtató. :)
Nem normális a barnázás, csak gyakori. :/ De nekem is van az is, meg mellfájdalom egy héttel azelőttől, hogy megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!