BABY COLOR REFERENCIA RIPORT FOTÓ milyen cég, igénybe vette valaki a szolgáltatásukat, és hogy volt megelégedve?
Nekem is hasonlóan jó a véleményem róluk. Mi már a második gyermekünkről is velük készitettjük a fotókat. Nekünk, van digitális fényképező gépünk, de úgy sohasem tudunk fotót késziteni, mint a profi fényképész, aki nem digitálisra, hanem negatívra fényképez, és a gép is profi, nem amatőr.
Egyszer vittük a gyermeket (az elsőt) műterembe.... ne tudjátok meg, milyen cirkiuszt csinált. Véglülis semmi fotózás. Hazamentünk dög fáradtan, és persze sajnálva a picit.
A Baby Color időpont egyeztetéssel házhoz jön, gyermekeink saját tortájával, játékával készülnek a fotók.
Amikor összevetem, hogy szabadság, utazási költség, nagy csomag stb. rákészülés és bevinni a városi műterembe, parkolási nehézségek, és annak költségei, vagy, kipihenten otthon, kényelmesen készül a fotó....szóval én a Baby Color mellett szavazok.
A képek jók, szépek, gyermekeim gyönyörűek.
dizso válasza:
Sziasztok
Hasonlo rosszakat tudok mondani en is errol az egeszrol. kezdodik ugy h joval a baba szuletese elott kerestek meg nekem is hadarva elmonda a kisholgy h ez milyen jo milyen szep es h olcsobbak mint a tobbi hat gondoltam legyen elso gyerek kezdo anyukak elfogultsagaval mind a 3 om albumot kertem mire kozolte velem h 15000 en meg neztem h mi van most kell fizetni mind a harom album eloleget egyszerre erre o szepen bologatott es mondtam neki jo akkor nem kerem meg ala sem irtam a "szerzodest" mire kozolte velem h ezt mar nem tudja vissza csinalni es ki kell fizetnem hat nemvolt mit tennem alairtam es fizettem. Vartam az elso fotozast hat kar volt egy sebtapasz szeru szalaggal megtoldozott geppel jott a szakszeru fotos a hatterek nem tetszettek a sajat jatekaival a sajat pledjevel fotoztattuk a gyereket mert amiket hozott nem szivesen nezegetnem a falon kep formajaban. Aztan vegul is a kepek szepek lettek azt meg kell hagyni de ami ezutan jott az nem minden napi. a szerzodes alairasa utan 1 ev 6 utan beallitott egy fiatal ember ha kollega nojuk elrontotta a szerzodest es neki ra kell irjon meg a papiromra valamit hat jo gondoltam hatha fontos es nem fogjatok elhinni meg nekem kellet 6000 ft ot adjak hat ezt kellet ra irja mert nem 5000 ft elolegeket kellet volna fizetnem 8000 ft es kerdem en errol ki tehet a parom utana probalta oket utol erni h mi volt ez mit kepzelnek magukrol h ennyi ido utan elo szerzodest modositanak h lehet h elesunk az eddig beleolt penzuktol de ide meg egyszer nem kell jojjenek mer tobb penzt nem csalnak ki a zsebunkbol!!ennyit a marha jo szolgaltatasaikrol egy magat atverve ero anyuka
Sziasztok!
Megdöbbenve olvasom a kommenteket, tekintettel arra, hogy hozzánk februárban fognak jönni fotózni! Én is úgy voltam, hogy első gyerek, hát miért ne... Felháborító, hogy az amúgy is fillérre beosztott költségvetéssel rendelkező kisgyermekeseket meszelik át! Ha én is így járok, akkor biztos, hogy olyan reklámot csinálok nekik, hogy lehúzhatják a rolót!
pedig így fogsz járni te is, mint mi. ugyanis a szerződésben szereplő összeg nem tartalmazza sem az album árát, sem a negatívot és a kiszállási költséget sem. ez utóbbit pedig 2x kell fizetni, mivel a képek átadása is személyesen történik.
így a szerződésedben szereplő összegekhez nyugodtan számolj még:
800.- az album
2 x 1900.- kiszállási költség
2700.- a "negatívokért" egy cd lemezen
minket még annyival vágtak át, hogy eredetileg azt mondta a nő, hogy a nagyított képekért nem kell fizetni, majd néhány hónap múlva jött egy fickó, ő közölte, hogy mégis kell, kapaszkodjatok meg! 9000-et! akkor helyben 3000-et kellett még adnom, mintha akkor kötöttük volna a szerződést, bele is írt utólag az én példányomba, na mindegy. a lényeg, hogy ezek a plusz költségek is elég húzósak, amivel az ember eredetileg nem számol. mi májusban kötöttük a szerződést, dec. elején volt a fényképezés és 2 hete kaptuk meg a képeket, szóval elég friss az élmény és az árak is, amiket írtam. én vagyok az a válaszoló, aki írt az apehnek és a fogyasztóvédőknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!