Odaadhatom a lefejt Anyatejet így is?
Kedves Anyukák!
Tavaly Júliustól - decemberig fejtem az anyatejet. kb 10 liter van a fagyasztómban - 20 fokon. Sajnos össze öntöttem olyan tejet is, amit nem egy napon fejtem hanem pl másnap és úgy kerültek a fagyasztóba hűtés után. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek odaadhatom így is a babámnak vagy inkább öntsem ki?
Szerintem a jùliusi màr tùl règi, de novemberit, decemberit odaadnàm. Felnőtt megihatja a règebbit is, hogy ne menjen kàrba.
De előbb szaporìtàssal próbàlkoznèk, ha ùgy èrzem nem elèg a tejem, vagy fejnèk frisset, ha màs kell etesse.
6 hónapig lehet eltartani fagyasztóban. (Bár én 4 hónapnál régebbit sem adtam már oda) A régebbieket sajnos ki kell önteni.
De ha felolvasztod, lesz neki egy furcsak vasas illata, nem tudom ízben más lesz e. De elvileg ez normális, ne hogy azt gondold hogy esetleg megromlott.
"Felnőtt megihatja a règebbit is, hogy ne menjen kàrba."
Ezen röhögögörcsöt kaptam. És ki pályázik anyuka tejére a családból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!