Bagonyi vezetéknévhez milyen lánynevet tudnátok elképzelni? Teljesen tanácstalanok vagyunk, nincs olyan lánynév ami mindkettőnket megfogna! Mi illik hozzá?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 21:56
41/55 anonim válasza:
Nekem elsőre a Boglárka ugrott be, de arra egy korábbi válaszolónál azt írtad, túl hosszú.
Bella? Bagonyi Bella? - csak hogy az alliterációnál maradjak?
Vagy esetleg Bagonyi Sára? Bagonyi Dóra? Bagonyi Nóra? Bagonyi Viola? Bagonyi Zorka?
43/55 anonim válasza:
Bagonyi Rebeka, Réka. Valahogy ez jutott először eszembe :)
45/55 anonim válasza:
Bagonyi Liza
Bagonyi Rita
Bagonyi Kála
Bagonyi Gerda
46/55 A kérdező kommentje:
Kála?? soha nem hallottam. Kitti tetszik, szerinte tul.....Rebeka szuper, viszont Rebi lenne az meg eleg erdekes. Biankat adnam, de baratnom kislanya is Bia. Bella hideg raz ujonnan felkapott es tucat. Sara szep,de tucatta valt. Bagonyi Dora gyonyoruen hangzik, de onmagaba nem tetszik. A Zorka is gyonyoru nev, szerelem volt mindkettonknek de miutan elolvastam a jelenteset, hogy gyenge es erotlent jelent, nem belyegeznem meg a kislanyomat igy, mert ugye a nev jelentese kihat a szemelyisegere. Irjatok meg, koszonom , annyira orulok, hogy segitetek :)
2021. márc. 13. 09:21
48/55 anonim válasza:
Esetleg még a Leyla? Leila ki hogy szeretne írni. Abból lenne Lia :) esetleg Liána?
50/55 anonim válasza:
Nekem elsőre a Bettina ugrott be ehhez a vezetéknévhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!