Ha gésának öltözik a lányom farsangon az gáz
szerintetek?
Figyelt kérdés
nagyon szép jelmezt láttam,csak nem tudom illik e.
2010. aug. 18. 19:19
1/10 anonim válasza:
én 2.-ban japán hercegnőnek öltöztem farsangon, anyáék direkt úgy mondták előttem is. szerintem lehet, csak ne mint gésát add elő neki, ez a japán hercegnő duma nálatok is bejöhet!=)
2010. aug. 18. 19:30
2/10 A kérdező kommentje:
igen én is arra gondoltam,hogy azt mondom hogy japán nő.mert hat úgyse tudja mi az a gésa.köszi
2010. aug. 18. 19:37
3/10 anonim válasza:
Én kb 20 éve voltam (9 évesen) farsangkor gésa. Tök jól megcsinálták anyáék a jelmezem. A szomszédtól kaptunk kölcsön kimonó szerű ruhát, fonal gombolyagból volt a "kontyom", amibe két kötőtűt szúrtak keresztbe. A másik szomszédasszony pedig jó alaposan levakolt púderrel hófehérre + piros rúzs. Balett cipő a lábamon és mondták, h a szinpadon (ott vonultunk fel) aprókat lépjek. Szerintem nagyon jó volt...:)
2010. aug. 18. 19:49
4/10 anonim válasza:
Gyerekeknek a gésa nem az ami,csak egy japán nő szép ruhában.Úgyh nyugodtan.:)
2010. aug. 18. 20:07
5/10 anonim válasza:
Miért, mi a gésa? Úgy értem,amiért azt mondom,hogy az ami?:D
Szerintem abszolút nem gáz:) a gésák gyönyörűek voltak, én is imádom őket:)
Ha már itt tartunk, öltöztethetnéd Madame Butterfly-nak:) Egy két pillangó a ruhára, hajába és még csinosabb lesz ^^
2010. aug. 18. 20:34
6/10 anonim válasza:
Kedves utolsó: a gésák kifinomult és drága kurtizánok voltak.Illetve volt közöttük kevésbé kifinomult és drága.:))
Ezért írtam,ha gyerekek ezt úgysem tudják róluk,nekik csak egy szép ruhás japán nő.
2010. aug. 18. 21:45
7/10 anonim válasza:
A gésák nem kurtizánok voltak egyébként:) Sejtettem,hogy ezt mondod majd ezért is kérdeztem rá ^^
Az aki ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújt,az kurtizán-hogy finoman fejezzem ki magam-.És a gésák közül csak a legdrágábbak és leghíresebbek nem tették ezt bárkivel,közülük sem volt mindegyik ilyen "kifinomult".A nagyon "menő " gésák kitartott szeretők voltak.Az,h ezen kívül szórakoztatást is vállaltak,persze valóban igaz,de akárhogy magyarázzuk,nem voltak szűzlányok.(Csak amíg el nem adták azt is.:)))
Ezek egyikét sem tudja egy kisgyerek,de nekik nem ez jut eszébe róla.
2010. aug. 18. 23:45
10/10 anonim válasza:
Ha még aktuális, akár azt is mondhatnátok, hogy ő Mulan a Disney-meséből.:):)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!