Anyaként a mártír és az önzőség közötti optimális módot hogy lehet megtalálni?
Figyelt kérdés
Általában nincs vele talán annyira gondom, bár hajlok a mártírságra, a gyerekek az elsők. Komplikált nehéz helyzetbe kerültem.
Az egyik oldalon egy mérgező halott házassági formában élés, ami stresszes, viszont jobb életkörülmények, nagyobb lakás, szebb környezet, a másik oldalon a hazám, az otthonom, a munkahelyem, családom, barátaim, sok év kapcsolatrendszere, a mentális egészségem.. nagyon rosszul érzem magam. A gyerekek kamaszok.
2021. márc. 8. 09:29
11/13 anonim válasza:
Akkor egyszerű. Hazajössz gyerekestol. A többi csak kifogás. Senkinek nem tartott meg örökké a Covid.Egeszségesen meg simán haza lehet jönni, max.itt is karanténban lesztek 10 napig. De az a legrosszabb eset. Valószínűleg az se, ha igazoljátok, hogy átestetek rajta, vagy csináltattok tesztet, ilyesmi.
12/13 A kérdező kommentje:
A kérdés a gyerekeimre vonatkozott velük szemben van lelkifurdalásom, hogy nem vagyok képes itt maradni, és esetleg ezzel elveszek tőlük valamit (jobb lehetőséget, egészségesebb környezetet.. ki tudja mit)
2021. márc. 8. 21:45
13/13 anonim válasza:
Jó, hát akkor olvasd vissza a hatos hozzászólásod. Egy "feltételezett jobb iskolarendszer" áll szemben minden mással. Ami mind pozitívum és itthon van (a feszült családi légkör nélkül ráadásul). Én nem foglak győzködni, nekem egyértelmű lenne. Te meg szerintem már eldöntötted, csak megerősítést vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!