Mit választanátok külföldi munka a férjnek vagy abortusz?
Ez a két opció van. Ha meg akarjuk tartani, muszáj kimennie dolgozni, másképp nem élnénk meg. De félek egyedül mindent megoldani , segítségem nincs, meg azért egy babával jó ha ott van az apuka is.
Ha elvetetem maradhat itthon, ketten megélünk igyis ( pl megeszem napokig ugyanazt de terhesen azért tápláló koszt kell)meg akkor az én fizum nem esik ki. Mit gondoltok?
Sajnos van előttem negativ példa barátnőm férje is külföldön dolgozott nekik ráment a házasság.
3 Már a terhesség alatt kiesik elég nagyrészt a táppénz miatt, meg szerződéssel vagyok felvéve és így Nemtudom hogy és mennyi járna, 3 év 2 hónapja van munkaviszonyom folytonossággal de mindig hosszabítva volt , hol egy év hol 3 hónap pluszban.
Kamionosként menne ki ott nem tudnánk vele menni, ha kimegyünk elmenne mind amit keres hogy nekünk külön albérletet tartson fent stb. Nehéz ügy ez.
4 Védekezés mellett fogant.
Ha mennék vele akkor ugyanúgy nem lenne értelme mert kint elmenne amivel többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!