A kis húgom le esett az asztalról, 5 nap múlva lesz 7 hónapos, lehet valami baja?
Én a fotelból estem le annyi idősön. Anyám szépen felöltöztetet, felültetett, kipárnázott, hogy legyen rólam egy jó fénykép, de mire fényképezett volna, leestem a fotelből. :D
Semmi bajom se lett.
75 cm az asztal.. Kőre esett?
Nehéz megmondani, később is kijöhet rajta valami. Hogyan esett? Van rajta púp?
Amikor az én gyerekem feje koppant 45 cmről(ágy) a parkettába semmi baja nem lett, pedig csak 6 hónapos volt. Aztán nemrég állásból elcsúszott a fürdőben, agyrázkódása lett. Egyből hányt fáradt és zavart volt, de másnapra semmi baja sem lett 6 évesen.
Elvileg a babák strapabíróbbak ilyen szempontból, rugalmasabbak a csontjaik, a homlokuk jól ki van párnázva.. Tudni kellene hogy ért földet, mijét ütötte meg. Lehet popsira esett, vagy lábra, aztán dőlt el, szóval nem feltétlen lett komolyabb baja. Mázli, hogy a széke nem esett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!