Mit jelent a semmire szülni kifejezés?
Az alábbi esetre elmondható, apuka segédmunkás kevés fizetésből a lány a szüleinél lakik, a lányt szó szerint átengedték érettségin, a lány 1 évet dolgozott dohányboltban eladóként, és utána tudatosan babát vállaltak. A lánynak semmi szakmája nincs, nem is tervez szülni, a lány szüleinél lakik, a lány anyukája és a fiú fizetéséből tartják el a gyereket.
Volt osztálytársamról van szó. Igazából nem érdekelne ő mit csinál csak lesz az osztálytalálkozó. A facebookos csoportban mondja milyen jó anyának lenni, világ legjobb érzése, mi akik érettségi után tovább tanultunk szakma vagy diploma, azokat meg fikázz ,hogy minek dolgozzunk úgy is szegények maradunk, meg mi miért nem vállaltunk gyereket. Miért fontos ennyire a karrierünk stb. Én meg se szólnám ezért amit csinált, de én egyetemre járok és engem is piszkált miatta.
Nagyszülő nyakára(nem saját otthonba vagy legalább albérletbe)
megtakarítás nélkül
egzisztencia nélkül
És itt nem több milliós megtakarításra gondolok, de 1-2 százezre legyen minimum amihez bármikor nyúlhatnak ha gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!