Szerintetek keso ha 40 evesen lesz valaki apa?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 19:36
1/13 anonim válasza:
Férfiaknál már senki nem foglalkozik a 40 es apákkal, a nőknél van boszorkány üldözés😁
Úgyhogy az asszony ne legyen több 30 nál😂
41 éves kismama
2/13 anonim válasza:
Dehogyis. Az én férjem is 40 felett volt már amikor apa lett :)
4/13 anonim válasza:
Ferjem nagyon aktiv eletet elt korabban, atdorbezolta a 30as eveit, 38 volt amikor talalkoztunk, most 44evesen lett apa, elvezi minden pillanatat. Neki biztosan ez az idealis kor erre.
5/13 anonim válasza:
Hát, mindenkinek más. De azt mondom, hogy inkább legyen valaki 40 évesen jó apa, mint hogy 25 évesen lelépjen a gyereke mellől, miután rájön, hogy inkább ,,élni szeretne". Szóval máskor jön el mindenkinek az idő, a 40 év nem extrém kor, jó eséllyel sokáig tudja még a gyerekét segíteni az életben.
6/13 anonim válasza:
Férjem 42 volt, én 27. Így jött össze Neki. Első gyereke mindkettőnknek.
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem, még simán belefér.
8/13 anonim válasza:
Nem késő, inkább később de felelősen és maradjon együtt a család, semmint fiatalon csonka család.
9/13 anonim válasza:
Szerintem egyàltalàn nem baj. Akkor màr tudod, mivel jàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!