Amikor a második babát vártad, magabiztosabb voltál, mint az elsőnél?
Ugye, az elsőnél van sok bizonytalanság... hogy kell megfogni, gondozni, pelenkázni meg különben is.
A másodikat magabiztosabban vártad?
Én azt gondoltam, így lesz, de inkább rám jött a para, és előjöttek az emlékek, milyen nehéz is volt egy picike újszülöttel. És akkor még nem is kellett mással foglalkozni, csak a picivel
Sokkal jobb ea konnyebb volt a masodikkal. Erdekes modon mondjuk en a szulestol feltem jobban, mert az elsonel nem nagyon tudtam mennyire faj, a masodiknal meg pontosan..
A szules utan inkabb az volt nehez h nekem "csak" 2 ev van a gyerekek kozott es osszehozni volt nehez. Pl az alvast, hogy josson mindenkore kizarolagos ido.. Stb. Maga az hogy kelni kell meg pelenkazas, hasfajas, fogzas akarmi.. stbstb az mar nem volt nehez. Mindent megoldottunk sokkal konnyebben.
Igen
De első nap ugyanúgy féltem megfogni
Ollllyan pici volt ( pedig az első babánál sokkal nagyobb mérete volt)
Utána könnyebb volt
Egyébként nekem is inksbb az volt a nehéz, hogy 1,5 év van a gyerekek közt
5. Vagyok
Én valahogy az elsőnél sem voltam bizonytalan.
Mondjuk sokat segített, hogy 18voltam, mikor tesóm született, ott rengeteget "tanultam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!