Egy kis segitséget kérnék, hogy mit illik vinni babalátogatásra kislánynak, aki 3 hónapos? lent folyt..
Pelenkának nem örültem, mert lányomnak pl. a Lupilu abszolut nem vált be, kaptunk vagy 200 darabot, el kellett ajándékoznom más anyukának, mert kifolyt belőle a pisi.
A popsitörlő, amit kaptunk Pampers, annak meg az illatát nem tudtam elviselni, azt is elajándékoztam. A ruhákból olyat kaptunk, ami vagy nem a mérete már, vagy pedig nagyobb, de mire belenő a bundás overálba, nyár lesz, és a köv.télre kinőtte.
Szóval kérdezz, mit használnak, milyen méretet.
Törlőkendő mindig kell, és pelus is, ahogy előttem is írták. Azonban ha törlőkendőt veszel, akkor abból márkás drágább, sensitive jó lehet :) én azt kaptam egyik barátnőmtől, water wipes és pampers pure nevűeket, magamtól nem vettem volna, így viszont jó volt kipróbálni. Anyósomék szegények hoztak egy rakat popsitörlót, 200ftsat (nem azt mondom hogy minden olcsó szar, de ezt pont az volt), sajnos csak portörlésre volt jó. Pelust megkérdezés nélkül nem jó venni. Megint példa anyósomék, akik megkérdezték a páromat hogy milyet használunk, mondta hogy pampers 2es.csak azt nem hogy pampers premium care, így hoztak 200dbos active babyt😆 ami sajnos nem volt jó, mert abból a 2es kicsi. Amúgy utána mindig megkérdezték, hogy ruha vagy játék, milyet, szuper ajikat vesznek, ezeket hanyagolják inkább :)
Játék, pl rágóka, csörgő, persze minőségi, szundikendő, textil pelus, takaró ezek mind szuperek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!