Üdvözlet! Elvesztettem a lakhatásom 5 hónapos terhes kismama vagyok egyedül maradtam Esetleg valakinek van ötlete mit tudnék csinálni az öngyilkosságon kívül?Anyaotthonok tele vannak egyenlőre mindenhonnan elutasítottak.
Ne haragudj, de ekkora büdös parasztnak senki nem szülne gyereket, emiatt ezt nem feltételezhettem, hogy 5 hónapos terhesen rak ki téged az utcára. Menj vissza a szüleidhez, ha ordít, akkor ordít, kit érdekel, amíg nem ver és nem erőszakol meg, addig sokkal jobb nála lakni, mint megfagyni az utcán. Barátnő esetleg, aki befogadna, vagy más rokon?
Ha nem volt munkaviszonyod, akkor havonta kapsz majd 28 ezer ft gyest és 12 ezer ft családi pótlékot. Apukától ki kell hajtani a gyerektartást. És szülés után kaphatsz anyasági támogatást, az egyszeri 70 ezer ft, kell hozzá 4 pecsét a terhesgondozásból.
Mondjuk ez egyértelmű volt, kérdező. Az a baj, hogy konkrétan a semmire vállaltad azt a gyereket. Náluk laktatok.... Tehát nagy eséllyel nagyon fiatalok is vagytok, rövid ideje együtt.... Esélyes ilyenkor a meggondolom magam.... Ezért kellett volna előre tervezni. Na mindegy.
Hol dolgozol, miylen munkád van? Ott esetleg nincs munkásszállás? Arra, hogy a gyereket megtarthasd stabil lakhatás nélkül esélyed nincs, már a kórházból se fogják kiengedni veled. Beszélj a szüleiddel. Aztán mikor a gyerek 20 hetes, mehet a bölcsibe, te meg dolgozni
Azt nem mondhatom meg, hogy mit tegyél, azt viszont tudom, hogy én mit tennék.
Első körben megkérdezném a rokonainat, és az apa szüleit, tudnak-e segíteni a lakhatásban.
Ha ez nem jön össze, körbekérdezném a barátaimat, munkatársaimat, tudnak-e segíteni.
Ha egyik sem jön össze, felkeresném valamelyik nyílt örökbefogadást segítő társaságot, és keresnék egy családot a gyerekem számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!