Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Szóval, röviden annyi, hogy barátnőmmel, az elmúlt 1 hónapban többször voltunk együtt. Mindig figyeltünk, gumi nélkül sosem csináltunk, maximum, hogy benn volt nagyon rövid ideig (nem volt fél perc se), de akkor se csináltuk csak benne volt. Mindig megnéztük a gumit kiszakadt e, vagy történt e vele valami, de sose volt semmi. Olyan volt, hogy én elmentem és még folyattuk, de az maximum 1-2 perc volt és én nem mentem el újra. 2-3 napja késik neki, 1-2 hete panaszkodott, hogy ő rosszul van meg szédül. (Azóta nem mondta, de nem is kérdeztem) Azt mondta múltkor, hogy az egyik alkalom után fura volt a gumi külseje, de akkor volt a legtermékenyebb időszakban, és lehet az ő volt. Én 19 vagyok a barátnőm 18.

2021. jan. 31. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem terhes. Tüneteket még nem igazán produkált volna 1 -2 hete.

De miert nem csináltok tesztet?

2021. jan. 31. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Amióta együtt vagyok vele késik neki azt mondta volt, hogy 1,5 hetet késett. A tesztel kicsit várni szeretnént.
2021. jan. 31. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Betetted gumi nélkül? Be. Akkor lehet terhes.
2021. jan. 31. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak azért írom ki mert, ha már feltettem egy kérdést úgy érzem “tájékoztatom” azokat kik segítettek. Megvan neki, nincsen probléma. Mindekinek köszönöm a segítséget. További szép napot.
2021. jan. 31. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!