Hol kerestek bébiszittert, magán nyelvtanárt a gyerekeiteknek?
Én a védőnőket megkérdezném, hogy engednék-e a rendelőbe kirakni egy hirdetést vagy ha bemutatkozol nekik, tudnának-e ajánlani, ha valakinek szüksége lenne rá. Vagy ugyanígy a gyerekorvosnál, de lehet naiv vagyok.
Az hogy kiben bíznak meg a szülők, nem tudom. Én magamból indulok ki, én úgy lennék nyugodt, ha a babysitter egy lenyomozható “ügynökségen” vagy csapaton keresztül lenne elérhető, tehát nem a szomszéd Terike, akit meg se találok ha valami gondom lenne.
Nehéz dolog amúgy, kitartást kívánok, amíg nincsen elég tovább ajánlás, addig a kapcsolat kiépítés a legnehezebb része. Remélem hamar kialakul ez! :)
Mi a helyi fb babás csoportban találtunk bébiszittert.
Szerintem írd ki oda is nyugodtan a hirdetésed, de óvoda-bölcsöde bejáratánál található "hirdető táblára" is nyomtattak ki hirdetést (bár én arc nélkül fel sem hívtam azt a számot).
Kérj ajánlásokat azoktól, akiknek vigyáztál már a gyerekére és ajánlj fel egy imserkedős/próba napot, amiért nem kérsz pénzt, ott lesz még a szülő a gyerekkel és csak szimplán megnézitek, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak. A mi bébiszitterünk többek között ezzel a húzással tűnt ki a sok jelentkező közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!