Mondanál jó meséket?
Egy 4 és 8 illetve 12 éveseknek keresek jó meséket.
Melyik meséket szereti most ez a korosztály?
Tenger dala
Kells titka
Miyazaki filmek: Chihiro szellemországban, Laputa, A vadon hercegnője, Vándorló palota, Nauszika, Totoro... stb
Ezek kb. minden korosztálynak mehetnek. 2D-s igényes technikával készült alkotások. Kidolgozott háttértörténettel. És nem erőszakosak.
A Kells titkában segédkezett a Kecskemét filmstudió is. Így a magyar népmesékből ismert motívumok jellenek meg.
3#
Miyazaki "mesék" én magam nagyon szeretem, de az max a 12 éves korhatártól felfelé. Egyrészt van amelyik erőszakos másrészt nehezen emészthető egy kisgyereknek. Egy 4 évesnek a vadon hercegnője a legkevésbé sem való,nagyon is erőszakos.. Mondom ezt úgy, hogy én horror rajongó vagyok, azon nőttem fel. De a lassan 6 évesemnek nem engedek ilyeneket nézni. Kb össze is csinálná magát a lányom és hetekig rosszat álmodna.
Egyébként vicces mert míg a vadon hercegnője csak 12 addig a chihiro 14 besorolású karikát kapott.
Csak a két kisebbnek tudok, mert hadonló korúak az enyémek (4,5 es 6)
Laci és az oroszlán, Boribon a jatékmackó
Rémusz bácsi meséi
Vidám mesék
A kèt kis dinó sorozat
Szepes Mária: Lilla es Tündérbogyó mesék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!